Групе "Eyesburn", "Канда Коџа и Небојша", "Туристи" и "Stray Dogg" наступају у понедељак, 26. августа, у 20 сати увече на сплаву Шлеп у Београду у циљу прикупљања средстава за лечење Соње Богдановић, која болује од рака.

Организатори и учесници су се одрекли свог хонорара, те ће новац од улазница бити усмерен за Соњино лечење.

Концерт је највећа иницијатива организована за Соњу од када је последњи пут утврђено да има рак. Мајка четворогодишњег Виктора, супруга и вољени пријатељ, већ два пута се успешно изборила са болешћу, у 12. и 28. години.

Соњи је одређена персонализована имунотерапија коју ће примати у Београду, а будући да се преписани лекови не налазе на листи државног фонда Републике Србије, терапија неопходна за лечење износи 6.000 евра месечно.

Помоћ у прикупљању новца је хитно потребна како би се наставила предложена терапија, са обзиром да трошкове лечења тренутно сносе Соња и њена породица сами.

Карте ће се продавати на улазу, а сав приход прикупљен од продаје карата биће дониран за Соњино лечење. Осим тога, на Шлепу и другим кафићима у Београду, биће постављене и кутије за добротворне прилоге.

Уколико нисте у могућности да дођете на концерт, можете послати СМС 684 на 3030 или уплатом на рачун.