Деветнаестогодишња Ивана Игњатовић, фармацеутски техничар из Шамца, изабрана је у бијељинском хотелу „Дрина“ за „мис“ Републике Српске, на такмичењу које је организовала Дирекција БиХ за „мис света“.

Лента прве пратиље и титула „мис телеволтинга“ припала је Кристини Перић из Дервенте, док је за другу пратиљу и „мис фотогеничности“ изабрана Дуња Марић из Добоја. Титула АБЦ моделс РС 2019, по оцени стручног жирија, припала је Дајани Верић из Бањалуке.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Бањалучки гимназијалци "побрали" медаље на Међународној олимпијади у Москви

Од укупно 22 девојке које су се такмичиле за Мис РС, жири је изабрао 13 девојака, међу њима пет из Бијељине, које ће се такмичити за мис БиХ, а победница са тог такмичења ће учествовати на избору за мис света.

- Пресретна сам због титуле, а посебно ми је драго што је Шамац по први пут добио мисицу Републике Српске, узбуђено је рекла Ивана Игњатовић, најлепша девојка у Српској.

Ленте најлепшим девојкама уручио је градоначелник Бијељине Мићо Мићић, а бијељинско предузеће „Семберијатранспорт“ доделило је најлепшим девојкама вредне награде и путовања.