Давор П. (35) ухапшен је под сумњом да је извршио четвороструко убиство у Јабуковцу, а језиве фотографије са његових друштвених мрежа на којима је наоружан до зуба - показују да му руковање оружјем, по свему судећи, није било страно.

На свим фотографијама на друштвеним мрежама, убица је у војној униформи, маскиран и наоружан, а већина његових објава на друштвеним мрежама тиче се управо оружја којим је располагао или новог, које је набављао и којим се хвалио.

Полиција је од Давора П. приликом хапшења одузела арсенал оржја, неколико пушака и гомилу оружја.

Полицијски службеници пронашли су претрагом шуме на путу од Јабуковца ка Штубику аутоматски пиштољ „шкорпион“ са пригушивачем и полуаутоматску малокалибарску пушку са пригушивачем, закопане у земљу, са којима је, како се сумња, Д. П. извршио наведено кривично дело.

Претресом салаша осумњиченог полиција је пронашла, такође закопане, још две малокалибарске пушке, једну полуаутоматску и једну гасну пушку, као и већу количину муниције.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он је, уз кривичну пријаву, приведен Вишем јавном тужилаштву у Неготину.