У НОЋИ између суботе и недеље, двадесетчетворогодишњи Н. С. и његов отац Д. С. (51), како се сумња, колима су намерно ударили четрдесетдвогодишњег мушкарца, а затим су га претукли шипкама. Након тога се на мети нашао и М. Ђ., али је он успео да побегне у пекару. Како нам је потврђено, свему је претходио инцидент у кафићу "Плато 017", који је у Врању познатији као Гајба. Тада су четири особе, наводно, претукле Н. С.

Према информацијама из полиције, сумња се да су М. Ђ., 42-годишњи, 24-годишњи и 21-годишњи мушкарац, 13. октобра ове године у једном кафићу у Врању, након краће расправе физички напали Н. С. (24). Поломили су му нос, наневши му тешке телесне повреде. Младић је отишао кући, а затим је са оцем сео у "форд" и заједно су кренули у град. Када су спазили једног од "батинаша" ударили су га колима и претукли, док је М. Ђ. умакао.

Полиција у Врању саопштила је најпре да су две особе које су учествовале у тучама ухапшене, док ће против тројице мушкараца бити поднета кривична пријава у редовном поступку.

- Ухапшени су Д. С. из овог града због сумње да је извршио кривично дело насилничко понашање и М. Ђ. (33), такође из Врања, осумњичен за кривично дело тешка телесна повреда. По налогу Основног јавног тужилаштва у Врању, полиција ће против тројице мушкараца старости 42, 24 и 21 годину поднети кривичну пријаву у редовном поступку због сумње да су извршили кривично дело тешка телесна повреда - наводе у МУП.


Прочитајте још - УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК: Отац и син покосили човека колима, па га ударали док је лежао на земљи! (ВИДЕО)У понедељак је ухапшен и Н. С. који ће се, како незванично сазнајемо, бранити са слободе због лошег здравственог стања. По налогу заменика тужиоца Основног јавног тужилаштва у Врању, Д. С. и М. Ђ. је одређено задржавање до 48 сати након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужилаштву.

На интернету се појавио и снимак са сигурносних камера који сведочи о томе како је Д. С. аутомобилом најпре налетео на мушкарца, а онда са сином наставио да га туче. Све се догађало наочиглед пролазника и запослених у пекари.


РАДНИЦЕ У ШОКУ

У ПЕКАРИ "Ема" у току дана ништа није указивало на немили догађај који се десио током викенда. Раднице које смо затекли у првој смени, не знају пуно детаља, али кажу да оно што се десило нико не памти. Пекара ради 24 сата, колегинице из ноћне смене су у шоку, јер се овако нешто не памти у Врању. Да зло буде веће пекара је те вечери била пуна муштерија, неки од њих су стајали и испред локала и пука је срећа да нема више повређених.