У ПАЛАТИ правде у току је рочиште у поновном суђењу Зорану Марјановићу, коме се суди за убиство супруге и певачице Јелене Марјановић.

Обучен у црно одело, Марјановић је јутрос, око осам сати, изашао из куће у Борчи и таксијем кренуо у суд. На капији га је испратио отац Владимир.

Испред Палате правде прво се појавио адвокат Александар Зарић.

Зоран је нешто пре 10 часова стигао је у Палату правде. Испред га је дочекало на десетине новинара и сниматеља. Пре почетка суђења, док је чекао да уђе у судницу, био је видно нервозан, није скидао наочаре за сунце. Он и адвокати су замолили фоторепортере који су га окружили да престану да га сликају.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Почиње суђење века: Зоран одговара на оптужбе за убиство супруге Јелене Марјановић

На првом рочишту одржаном у септембру ове године тужилац Јелена Биорчевић Церовић прочитала је оптужницу и, како је рекла, остала при доказима против Зорана Марјановића који су у њој наведени. Са њеним ставом су се сложили и адвокати одбране, али из других разлога. Они сматрају да докази који су наведени у овом правном акту иду њиховом клијенту у прилог.

- Нисам крив - рекао је Зоран Марјановић тог 11. септембра у судници Вишег суда у Београду, где је, после три и по године, припремним рочиштем почело суђење деценије, како га јавност назива.