Српски фудбалски репрезентативац Сергеј Милинковиц-Савић рекао је да победа у Црној Гори (2:0) није била лака као што можда изгледа и признао да му је драго што је учествовао код другог гола.

- Изгледало је да је било лако, али није. Дошли смо до пенала у правом тренутку... После је Црна Гора имала притисак, а ми се ослонили на контру и другим поготком мирно привели утакмицу крају - рекао је Милинковић-Савић новинарима после утакмице.

Везиста Лација истиче да је очекивао да ће меч почети са клупе, пре него што је код другог гола луцидно пропустио лопту Александру Митровићу да реши дуел у Подгорици.

- Нема проблема што нисам играо од почетка, очекивао сам да уђем и помогао сам мало код другог гола. Значајна победа.

Управо је Милинковић-Савић био један од играча које је менаџер Манчестер јунајтеда Жозе Мурињо уживо гледао у Подгорици.

- Тренутно сам у Лацију, али је лепо чути да такав тренер дође да гледа. Да ли се разочарао што сам био на клупи? Верујем да није, можда је неког другог гледао. Читам да сви пишу да је дошао мене да гледа, али не мора да значи - закључио је Милинковић-Савић.

Србија је прва у 4 групи Ц Лиге нација са седам бодова, два више од Румуније, три од Црне Горе, док је Литванија без поена.

Изабраници Младена Крстајића у недељу играју вероватно кључан меч за прво место против Румуније у Букурешту.