Фудбалери Чукаричког Слободан Тедић и Вељко Бирманчевић истичу да би после убедљиве победе против Банантса и пласмана у друго коло квалификација за Лигу Европе требало остати приземан, као и да верују да ће континуираним радом у наставку такмичења имати добре резултате.

- Прошли смо у друго коло, дали смо свој максимум и у првој и у другој утакмици. Прва је била била тежа док је нисмо отворили и нисмо мало опустили, друга утакмица је била лакша јер смо дали рани гол. На нама је да радимо и тренирамо као и до сада и мислим да неће бити проблема у даљем току такмичења - рекао је Тедић новинарима у Јеревану.

Чукарички је прошао у друго коло квалификација за Лигу Европа победивши Банантс укупним резултатом 8:0, пошто је тријумфовао у Јеревану са чак 5:0, што је највећи резултат неког српског клуба у гостима на европској сцени.

- Битно је да нисмо примили гол, а то што смо давали голове је резултат игре и високог пресинга. Свакако радује и чињеница што смо остварили такав резултат - казао је Тедић.

Његов саиграч Бирманчевић у изузетном расположењу, оценио је да Банантс сходно резултату није био достојан ривал Чукаричком.

- Они нису били екипа за наше мерило. Битно је да смо победили и да смо прошли у друго коло. Велика је сатисфакција што је остварен најубељивији тријумф. Лепо је бити део ове екипе - рекао је Бирманчевић.

Приликом прославе свог гола, а четвртог за Чукарички, Бирманчевић је скинуо дрес и истрчао ка домаћој публици.

- То је нешто што је изашло из мене. Посвета је била Зорану Рендулићу који ми пружа подршку од првог дана. Није била реакција према публици - појаснио је Бирманчевић.

Млади фудбалери Чукаричког после убедљиве победе над Банантсом пуни су самопоуздања, па тако верују да ће у наредном колу, у ком би ривал требало да буде норвешки Молде, с обзиром на то да после првог меча има предност од 7:1, остварити победу.

- Спремаћемо се за ту утакмицу, анализираћемо их. Ако будемо у ушли у тај меч као у ова два, мислим да неће бити проблема - рекао је Тедић.

- Мислим да ћемо их напасти и остварити победе у оба меча - додао је Бирманчевић.

Чукарички ће свог ривала сазнати у четвртак увече после реванша између Моледе и Рејкјавика.