Тренер фудбалера Радничког Симо Крунић рекао је вечерас да је разлог испадања његове екипа у првом колу квалификација за Лигу Европа лоша утакмица у Талину и извинио се нацији и навијачима нишког клуба због лошег резултата.

"Честитао бих Флори пролаз у друго коло. Покушавали смо целу утакамицу да нападамо да додјемо до тих голова, дали смо та два, али смо нажалост примили два. Слабије смо одиграли у првој утакмици и мислим да је ту узрок нашег пораза", рекао је Крунић на конференцији за новинаре.

Фудбалери Радничког из Ниша елиминисани су у првом колу квалификација за Лигу Европа, иако су вечерас на свом стадиону у реванш утакмици играли нерешено с Флором 2:2 , али су у укупном резултату изгубили 2:4.

"Честитао бих играчима који су данас дали максимум, више нису могли што се тиче трке, требало нам је и мало среће, нисмо смели да примимо изједначујући гол из прекида. Није смело то да нам се деси", рекао је Крунић.

"Извинио бих се целој Србији и нашој публици због испадања у првом колу. Морали смо много боље, нажалост нисмо успели. После оваквог испадања, после ова два резултата, тешко је причати, али свесни смо да је све до нас", додао је он.

Током утакмице чули су се и повици "Симо одлази", а новинаре је занимало да прокоментарише пријем нишке публике.

"То је остало од времена кад сам био тренер Чукаричког, остало је мало незадовољство публике према мени. Ја сам професионалац и за сваки клуб радим као да је једини на свету", рекао је Крунић.

Тренер Флоре Јиген Хен био је кратак и истакао да је срећа била један од кључних фактора пролаза у наредну фазу.

"Тешка утакмица за нас, противник нас је притискао од почетка, морали смо да будемо концентрисани свих 90 минута. И даље мислим да је ово јак противник и да је за овакве утакмице потребно и мало среће коју смо имали", рекао је он.