ДОЛАЗАК, па одмах затим и одлазак. Црно-бели су у понедељак у преподневним часовима завршили капитално појачање потписивањем трогодишњег уговора са Бибрасом Натком, а недуго затим успели су да се са норвешким шампионом Розенборгом договоре о продаји нападача Огњена Ожеговића. Партизану ће за овај трансфер на име обештећења припасти 400.000 евра.

Ожеговић се тако голом против Рада у недељу увече на најлепши начин опростио од клуба чији је дрес носио две године, с тим што је претходних годину дана провео у Арсеналу из Туле као позајмљен играч. Претходно је у каријери играо за Црвену звезду, Борац из Чачка, Војводину, Чукарички и Чангчунг Јатаиј.

Интересантно је да Ожеговићев нови клуб у среду увече очекује први меч плеј-офа Лиге шампиона против загребачког Динама на "Максимиру".

ПАВЛОВИЋУ 300.000 ЕВРА ГОДИШЊЕ
ЛАЦИО и Партизан су се договорили у недељу увече, а дан касније је решен и последњи детаљ петогодишње сарадње римског клуба и 18-годишњег штопера Страхиње Павловића.

Млади дефанзивац ће годишње на "Олимпику" зарађивати 300.000 евра, а у наредниј години, док буде као позајмљени фудбалер носио дрес Партизана, "лацијали" ће Павловићу доплаћивати разлику у односу на примања која тренутно има у црно-белом табору.