ЈАНГ бојс муку мучи са повређеним играчима, стање је слично као у Црвеној звезди. Нападач Гиљерме Оро и Миралем Сулејмани, двојица перјаница тима, изгубили су трку са временом, Шпилман се повредио прошлог петка... У међувремену је купљен штопер Келна Фредерик Соренсен, јер је последња линија спала на два имена - Луштенбергер и Цесигер.


Швајцарски медији, али и тренер Герардо Сеаоне, уздају се у добру форму првог стрелца Жан Пјера Нсамеа. Нападач из Камеруна, занимљиво је, у мечу са Звездом први пут ће бити стартер у једној европској утакмици.

- Цела наша екипа стекла је прошле године прилично интернационалног искуства што може да нам помогне и ове да дођемо до циља - рекао је Нсаме.

Прочитајте још СИМИЋ ОПТИМИСТА: Биће тешко у Берну, али никога се не плашимо

Брзоноги шпиц је са по два гола решио мечеве против Лугана и Сент Галена, Звезду поштује.

- Српски шампион је играо Лигу шампиона, као и ми прошле сезоне, и успео да изненади једног фаворита, баш као и ми. Морамо да будемо паметни, да будемо тим и код куће и на страни, као претходне године у дуелима са Динамом. Игра се 180 минута, а мене не притиска чињеница да сам нападач и да навијачи очекују голове. Играм за тим, а ако дођем у прилику да затресем мрежу, нећу је пропустити - рекао је Нсаме, који је на 90 мечева за "младе момке" постигао 35 голова.