Тешко је и готово немогуће такмичити се и играти фудбал у условима када су важни фактори одлука људи који се ничега не стиде и којима је све, баш све дозвољено и који не знају шта је брука и срамота.

Не скривајући огорчење, ово за "Новости" каже Милорад Вучелић, председник Партизана, на наше, али и питање бројних навијача црно-белих, како ће клуб реаговати на скандалозно суђење у суботу увече, када је судија Игор Стојиљковић Црвеној Звезди практично поклонио победу против Инђије, али и на "напад истине" Ненада Лалатовића који се у Нишу јавно заклео да ће проговорити "о свим намештаљкама Радничког".

- Партизан неће да намешта утакмице и шурује са судијама, јер то не уме и годинама се бори за регуларност такмичења. Због тога смо и Партизан и ја већ најстроже кажњавани. Ми се боримо да јавност буде упозната са свим скандалозним дешавањима, па и оним злоделима које се чине у омладинским лигама у нади да ће све надлежне институције хитно реаговати - наводи Вучелић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: НИШКЕ НАМЕШТАЉКЕ ИЗЛАЗЕ НА ВИДЕЛО: "Новости" истражују хоће ли претње Лалатовића отворити Пандорину кутију

Он подсећа да се клуб из Хумске више од две године званично бори за увођење ВАР технологије у домаћем шампионату.

- То је до сада била узалудна борба, јер су сви други били против ВАР-а. Охрабрујуће је што се тек данас Црвена Звезда прикључује нашој иницијативи. У последња два дана много тога је изашло на видело - од Ниша до Београда. Нико више не може да каже да није знао и да није информисан јер је селективна неинформисаност такође врста лоше политике. Сада се све види и све се зна, па су на потезу надлежни. Партизан ће са својим тимом играти фудбал. То знамо, а за друге "радње" нисмо способни нити хоћемо да се оспособљавамо - закљуцио је први човек Партизана.