* ДАРКО БРАШАНАЦ фудбалер Осасуне (Шпанија 1)

ВАЛЕНСИЈА – ЛЕГАНЕС 1

Пред утакмицу са Барсом, пре седам дана управа Валенсије је променила тренера. Нико не зна прави разлог за овај потез. Играчи су љути, не желе да дају изјаве, ситуација у клубу није најбоља, напротив. Међутим мислим да ови проблеми неће да се одразе на очекивани резултат и победу Валенсије. Уосталом, изненадили су и Челси, као да су играли из ината.

* СТЕФАН МИТРОВИЋ капитен Стразбура прогнозира Француску 1

СТРАЗБУР - НАНТ 1

- Намучили смо ПСЖ, срушио нас је Неимар тек у 92.минуту. Играмо добро, верујем да ћемо да зауставимо Нант.

* ЖАРКО УДОВИЧИЋ фудбалер Лехије, Пољска

ЛЕХИЈА - КОРОНА 1

- Моја Лехија је на старту првенства ретко освајала бодове. Сада смо знатно поправили форму, везали победе на страни и код куће. Ако наставимо у истом стилу и против слабе Короне прикључићемо се водећима.

* СЕАД ЈАХИЋ менаџер из Словеније

ТРИГЛАВ – МАРИБОР 2

- Марибор диже форму, а директор клуба, Златко Захович, решио је да додатно помогне играчима у томе. Наиме, од меча са Алуминијем, који је шампион решио у своју корист, Захович је првотимцима обећао по 100 хиљада евра премија за сваку победу у циклусу од пет утакмица. Прва „стотка“ је зарађена, а наредна четири ривала у првенству су Триглав, Рудар, Олимпија и Мура.

* ДЕЈАН ДАМЈАНОВИЋ (Сувон, Ј. Кореја)

ИНЧОН - ДАЕГУ 2

- Инчон не може да рачуна на бодове у дуелу са Даегуом, кога предводе нападачи из Бразила.

* МИЛОШ ЈОСИМОВ (КПВ, Финска)

ЈАРО – ТПВ 1

- Јаро у Другој лиги нема императив освајања бодова, али сам уверен да неће имати „попуста“ за ривала који се бори за опстанак.

Опширније у штампаном издању Типа или на www.тип.рс