НОВЕпромене у Судијској комисији Фудбалског савеза Србије. После недавног одласка Маја Вујовића из овог важног тела ФСС, данас је још један члан поднео оставку. Реч је о Игору Радојчићу, некадашњем помоћном арбитру и дугогодишњем сараднику Милорада Мажића у време када је наш најбољи судија градио сјајну каријеру.

Радојчић је поднео оставку на место члана Судијске комисије чији је нов сазив био озваничен у јуну ове године. Тада је на њено чело дошао Милан Караџић, који и даље одлучује о делегирању судија Суперлиге и Прве лиге Србије, а у саставу Комисије је још и Бошко Јованетић, који се бави анализом суђења после сваког одиграног кола.

Индикативно је да су у веома кратком временском периоду Судијску комисију напустили Мајо Вујовић и Игор Радојчић, а ФСС је одлучио да у Судијску комисију доведе Ђорђа Жутића који ће убудуће да делегира посматраче суђења.

Занимљиво је да је Игор Радојчић био оштро критикован од дела фудбалске јавности када је на једној телевизијској станици оценио да је Црвеној звезди поништен регуларан гол у 161. вечитом дербију када је главни арбитар Срђан Јовановић један ваздушни дуел голмана Стојковића и звездаша Жандера окарактерисао као прекршај над Партизановим чуваром мреже.

Радојчића је, иначе, ФСС одавно овластио да у име Судијске комисије на ТВ "Арена" може да коментарише спорне детаље из претходно одиграних кола Суперлиге.