На магистралном путу Бањалука-Приједор се јутрос догодила тешка саобраћајна несрећа у којој је повређен кошаркаш Црвене звезде Огњен Кузмић. „Порше“ у којем су се налазили он и његов пријатељ Богдан Илић је ударио у „БМВ“ у којем су били боксер из Приједора Дражан Јањанин и његов другар Марко Миљатовић који је био за воланом.

У разговору за портал „Српскаинфо“ је Јањанин описао дешавања која су претходила удесу.

- Враћао сам се са борбе из Минхена и Миљатовић је мојим аутом дошао по мене у Бањалуку. Били смо у Рамићима око пет сати ујутру када су се само иза кривине пред нашим очима појавила светла. Аутомобил је великом брзином ишао из супротног смера и скренуо у нашу траку. Миљатовић је брзо реаговао и скренуо наш аутомобил у страну. Ударили смо у банкину. Међутим и "порше" који нам је дошао у сусрет ударио је у наш задњи леви крај, откинуо врата и точак нашег возила - рекао је Јањанин.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ИЗВЕШТАЈ ЛЕКАРА О КУЗМИЋУ: Стигле нове информације о стању српског кошаркаша

Он је истакао да се њихово возило од силине ударца преврнуло на кров, док се „Порше“ зауставио око 200 метара даље“.

- Разбио сам прозор и изашао и извукао пријатеља из аута. Отишли смо доле до другог возила. И оно је било преврнуто на кров и слетело је са пута. Из аутомобила се чула гласна музика и чуло се да неко кркља. Убрзо су дошли ватрогасци и извукли их из аута. Ми имамо посекотине од стакла. Мени су шили руку, али добро смо. Покушавамо да сазнамо како су Кузмић и његов пријатељ и молимо се да буду добро. Чули смо да су у тешком стању– поручио је Јањанин.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: ТЕШКА НЕСРЕЋА КОД БАЊАЛУКЕ: Огњен Кузмић у коми, хитно га пребацују за Београд! (ФОТО)

фото Д.Поздеровић