Српског кик-боксера Зорана Грозданића 28. јуна очекује тежак меч против Грка Никоса Тососа на турниру у организацији Collison fighting league Serbia, а у сарадњи са највећом кик бокс организацијом на свету Enfusion.

На турниру "Enfusion Road To Abu Dhabi" Грозданић и Тосос сукобиће се у петак у рингу Beloexpocentra на Новом Београду, а ово ће српском боксеру бити до сада најтежи меч у каријери.

Уколико наш кик-боксер савлада Грка освојиће IPCC појаса првака Европе.

А о томе колико Грозданића очекује тежак меч, говори и то да Тосос у досадашњој професионалној каријери нема пораз и да је његов скор 13 према 0, а од тога седам борби је победио нокаутом.

Грозданић је рекао да је спреман, да се осећа добро, а да се нада да ће се труд коначно исплатити и да ће из овог меча изаћи као победник.

- Сматрам да сам доста квалитетни борац. Физички и кондиционо сам спреман и даћу све од себе да ту борбу однесем у своју корист – рекао је Грозданић и додао да нема неку посебну тактику за Грка.

- Углавном када знам да сам са неким борцем егал, или да је можда чак и квалитетнији од мене, онда гледам које мане има. И тада гледам да направим неку тактику. Сада сам заиста спреман и трудићу се да радим оно што ја најбоље умем. Тиме се водим и не треба да се оптерећујем њиме. Тактика је да дођем 28. и дам све од себе. Даће Бог да победим.

Грозданић додаје да би победом против Грка отворио врата у Енфусиону, и у Кини.

- Борићу се за првака Еврпопе под IPCC организацијом, за њихов појас у категорији до 80 килограма. Они су распрострањени доста у Азији и по Европи, тако да бих отворио врата себи и у Азији, али и у Enfusion организацији – истиче Грозданић.

Подсећамо да ће се у организацији CFL -а у петак 28. јуна у Белеxпоцентру одржати турнир "Enfusion Road To Abu Dhabi".

Сви они који буду спречени да дођу у Beloexpocenar, цео догађај моћи ће да прате на Телевизији Пинк 2 од 19 сати.

Осим Зорана Грозданића од наших бораца моћи ћете да гледате Рада Опачића, Марину Спасић, Михајла Кецојевића, Илију Јовановића, Николу Костића.

Главни догађај вечери је турнир тешке категорије где се боре четир шампиона: Даниел Галебов – Бугарска, Ндал Бћири – Белгија, Ајса Булем – Француска и Раде Опачић – Србија.

Главни догађај представљаће турнир тешке категорије, а победника београдског турнира очекује наступ на турниру у Абу Дабију, на коме победник добија 100.000 евра.

Карте можете набавити преко продајне мреже tickets.rs!

(ПР)