ОВАН (21.3 - 20.4)

Посао Неочекиване вести могу потпуно да вам помуте концентрацију. Ваша пуна посвећеност одређеној теми може вас ових дана много коштати уколико дозволите да вам промакну важни детаљи везани за посао који свакодневно обављате. Ако сте у зачетку новог пројекта, отвара се могућност да једну фазу приведете крају. Успех предстоји али кроз болан компромис.

Љубав Приморани сте да сате проведете у кругу људи који вам не указују поштовање које ви мислите да заслужујете. На све то партнер вас притиска, па ваше незадовољство може да ескалира на потпуно погрешан начин. Колико год да сте изазвани, одложите реакцију и прећутите.

Здравље Болови у синусима.


БИК (21.4 - 21.5)

Посао Известан је прилив новца, али истовремено и трошкови на које нисте рачунали. Нека вас не понесе помисао да бисте могли да одложите плаћање текућих рачуна. Било каква идеја о финансијском маневрисању, знајте, биће онемогућена. Ових дана будите нарочито дисциплиновани, чак и у ситуацијама које вам буду деловале безазлено.

Љубав Ако дозволите себи да нервозу и напетост емитујете на партнера постоји велика шанса да кризу, која може бити краткотрајна, продубите и на тај начин и продужите. Уз помоћ једног пријатеља вратићете оптимизам, иако реални проблеми и даље остају нерашчишћени.

Здравље Чувајте се инфекције.


БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

Посао Тешко вам иде комуникација с људима о којима немате високо мишљење. Ипак, пословност не признаје такво понашање, па ћете бити приморани да истрпите неке ситуације. Изненадиће вас шта сте могли да пропустите да их нисте уважили и саслушали. Немате стрпљења за посао. Ових дана вас све више привлачи идеја о краткотрајном одмору или бар малом предаху.

Љубав На емотивном плану стижу турбуленције. Вољена особа не успева да испрати хаотичан темпо у који сте, у последње време, упали. Због недостатка комуникације, могући су неспоразуми који ће, ако их не разрешите на време, прерасти у озбиљан сукоб.

Здравље Болови у леђима.


РАК (22.6 - 22.7)

Посао Добро сте расположени, али помало губите реалну слику о могућностима које су пред вама. Велики планови и амбиције могу бити заустављени неочекивано неповољним одлукама надлежних који вашу идеју уопште не разумеју и искључују је у старту. Све што ових дана започнете ићи ће траљаво и биће оптерећено неочекиваним препрекама.

Љубав Лако одустајете. Када наиђете на први отпор, ви ствари прогласите неважним како бисте прикрили несигурност. Пре него што то опет урадите, преиспитајте се шта вам је важније, сопствена гордост и сујета или крајњи циљ од кога сте одустали.

Здравље Гастритис.


ЛАВ (23.7 - 22.8)

Посао Овај период је идеалан да себи дате мало одушка, побегнете с посла и проведете сате у друштву пријатеља који вас не оптерећују. Посао неће побећи, нико неће приметити да вас нема, а ви ћете се вратити освежени. Осим тога, покушајте ових дана да намирите неке старе финансијске обавезе и на то ставите тачку.

Љубав Привлачи вас особа која није слободна. Боље је да се суздржите, јер није повољан период за било какве закулисне радње - бићете разоткривени. Одолите искушењима, једино ћете на тај начин избећи непријатне аспекте који вам могу закомпликовати љубавни живот.

Здравље Проблеми с очима.


ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

Посао Следе вам компликације са сарадницима. Ваша каријера би могла поћи силазном путањом ако се залетите у велике акције. Не продубљујте непријатељства са људима од којих зависите. Ово није време за решавање било каквих заврзлама. Ваша искреност неће осигурати победу, без обзира на то колико сте у праву.

Љубав У вама озбиљно расте тензија, јер се суочавате с великим изазовима које морате да решите. Одлично функционишете када сте под притиском, али оног часа када ствари доведете до краја, следи вам осетан енергетски пад. Прва на удару вашег незадовољства биће вољена особа.

Здравље Стомачне тегобе.


ВАГА (23.9 - 22.10)

Посао Стижу добре вести везане за неки стари пројекат. Информација долази од особе с којом сте пословно повезани. Ако вам се обраћа у поверењу, или ако је тема целе ситуације нешто закулисно, будите на опрезу јер можете бити изложени манипулацији и лажима које ће вас уздрмати. Своја очекивања сведите на минимум како се не бисте разочарали.

Љубав У центру пажње су породични односи, било да се ради о вашој или фамилији вашег партнера. Пожртвованост јесте нешто што се од вас очекује, али овог пута нисте сигурни да ли је ваш ангажман неопходан. Радије бисте слободно време посветили себи, далеко од свих па и од најближих.

Здравље Чувајте кожу.


ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

Посао Креативни сте, добро вам иду неке новине у пословању и проналазите занимљиве методе које се кристалишу током рада. Потешкоће са претпостављеним лицима манифестоваће се првенствено кроз притисак да посао мора бити готов раније. Непријатности могу настати уколико ваш посао има везе с комуникацијом или било којим видом саобраћаја.

Љубав Предали сте се илузијама, свесно дозвољавате себи да вас превлада нереална машта. Погрешно тумачите љубазност једне особе која вам својим уљудним понашањем шаље поруку да вас поштује, а ви верујете да су у питању љубавни сигнали.

Здравље Уносите више течности.


СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

Посао Све иде како треба, али уз напор и велики труд. Не играјте на карту среће, ослоните се искључиво на своје способности, упорност и одрицање, једино ћете на тај начин остварити задовољавајући успех. Рачунајте на тешкоће са претпостављенима. Крајем недеље могуће је мало побољшање расположења, иако неки проблеми још опстају.

Љубав У центру ваших интересовања је ситуација која се одвија у оквиру ваше породице. Могуће су и неке присилне промене на које ћете ви, хтели то или не, морати да реагујете. Склони сте преувеличавању проблема - због тога два пута промислите пре него што нешто одлучите.

Здравље Контролишите притисак.


ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

Посао Пред вама су дани јаке пословне динамике и комуникације. Можете се наћи усред велике групе људи, уплетени у разговоре који се тичу вашег пословања. Не залећите се, јер ће реализација тих преговора бити одложена. Окружују вас људи који вам сугеришу сваку ситницу. Одлуке доносите самостално, на време се дистанцирајте од спољашњих утицаја.

Љубав Време је да се преиспитате куда ваша веза иде. Вољена особа показује мале сигнале да се нешто битно у њој мења. Те мале промене јесу назнака онога што долази. Како год да се поставите, на прагу сте периода током кога ће се ваш љубавни живот битно променити.

Здравље Костобоља.


ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

Посао Време је да повучете конкретне потезе. Без оклевања, потребно је да брзо реагујете и прихватите прву пословну понуду која стиже у овом периоду. Можда ће вам, на почетку, све деловати успорено и траљаво, али дугорочно све што сада будете покренули поседоваће потенцијал да се развије у озбиљно исплатив посао будућности. Будите истрајни и успећете.

Љубав Потребан вам је предах, међутим, боље је да се суздржите јер није повољан период за такве промене. Дисциплиновано и стрпљиво приступите партнеру, једино ћете на тај начин избећи транзите који најављују могућност неког преокрета који може да значи чак и прекид везе.

Здравље Нервоза.


РИБЕ (20.2 - 20.3)

Посао Притиснути сте темпом који вас прати већ извесно време. Обесхрабрују вас захтеви са свих страна као и новчане обавезе које су се нагомилале. Не кривите друге што је све на вама, сами сте све преузели на себе, па је сад време да у томе и истрајете. На све ово нуде вам се и нова задужења. Успорите мало и не прихватајте све што се нуди јер нисте свемогући.

Љубав Паралелно с узлазном путањом која осликава ваш професионални живот, емотивни односи постају све нестабилнији. Вољена особа је под тензијом, а могућа је и додатна непријатност уколико почнете с правдањем. У фази сте потпуног емотивног неразумевања.

Здравље Несаница.