ОВАН (21.3 - 20.4)

ПОСАО Тренутно се налазите на великој прекретници. Потребно је да донесете важне одлуке, али ни једно решење није вам по вољи. Нуди вам се партнерство које нема обећавајуће карактеристике, али вама је то неодољиво привлачно. Осим тога, могућа су превирања у вашем радном окружењу, излазите на челну позицију која вам не прија.

ЉУБАВ Романтично расположење се уздиже. Вољена особа очекује да јој посветите пажњу и поклоните своје слободно време. Да бисте испунили своју улогу у потпуности, неопходно је да изађете из куће на неколико дана. Повољан је период за краткотрајно путовање и одмор.

ЗДРАВЉЕ Проблеми с видом.


БИК (21.4 - 21.5)

ПОСАО Током овог периода могли бисте да потпишете неки уговор или да постигнете чврст договор о новој пословној сарадњи. Ако будете у тој позицији, поведите рачуна, особа која представља ауторитет или послодавца може превидети неке детаље па их касније прескочити и у реализацији читавог пројекта. Будите опрезни с папирима и документима.

ЉУБАВ Без обзира на то да ли сте у вези или не, ових дана вам се удварају особе које вам некако не приличе. Да ли се ради о разлици у годинама или брачном статусу, постоји велика препрека преко које не прелазите. Уколико бисте прихватили удварање рачунајте на то да романса неће заживети.

ЗДРАВЉЕ Контролишите крвни притисак.


БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

ПОСАО Кренуле су значајне промене које се тичу вашег пословања. Пре него што се то реализује до краја, неопходно је да савладате неке нове вештине. Тај услов који вам је предочен буди у вама узнемиреност и појачава нервозу коју тешко контролишете. Пре него што донесете исхитрене одлуке, добро размислите шта губите уколико се побуните.

ЉУБАВ Подршка вољене особе вам је од непроцењиве важности, нарочито ових дана када сте у позицији да донесете одлуку која има можда и животну важност. Не заборавите да нисте центар света. Енергија вашег партнера је у паду, ускоро ћете и ви њему бити важан ослонац.

ЗДРАВЉЕ Чувајте се повреда.


РАК (22.6 - 22.7)

ПОСАО Мешате посао и приватан живот па вам то, ових дана, може додатно отежати ситуацију која је, ионако, већ неко време напета. Постоји и добра страна ових планетарних аспеката, а то је велики потенцијал који ћете искористити уколико прионете на посао и све успутне провокације прећутите. Заштиту добијате од старијег мушкарца или особе с којом сте давно сарађивали.

ЉУБАВ Нестабилно расположење емитујете на партнера. Притисак под којим се налазите није узрокован његовим понашањем, па због тога будите обазриви да не направите штету коју бисте касније тешко поправили. Средина недеље може бити изузетно напета, избегните озбиљне разговоре и свађу.

ЗДРАВЉЕ Проблеми с кожом.ЛАВ (23.7 - 22.8)

ПОСАО Добро се осећате па с том вибрацијом привлачите људе сличног профила. Прилив енергије иницира рађање нових идеја или покретање пројеката у којима бисте играли важну улогу. Подршка претпостављених лица обећава позитиван исход свега што ових дана започнете. Ипак, важно је и да останете с обе ноге на земљи како вас налет оптимизма не би претерано понео.

ЉУБАВ Потребан вам је мали предах који бисте провели у друштву воЉене особе или породице. Чини вам се да од партнера не добијате неопходну подршку. Ако своју преосетљивост сведете на минимум, схватићете да нисте сами и да је оно што добијате од вољених сасвим довољно за ваше тренутне потребе.

ЗДРАВЉЕ Чувајте се инфекција.


ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

ПОСАО Све што радите ових дана постаје претерано заморно. С свих страна сте притиснути, нисте сигурни који је то прави тренутак када је у реду да се зауставите, подвучете црту и саопштите свима да је доста. Уз све ово осећате се издано јер изостаје и подршка на коју сте рачунали. Будите стрпљиви и изнад свега пажљиви, како бисте што безболније прошли овај период.

ЉУБАВ Можда вам и није све потаман али ви као да нисте спремни да било шта предузмете и свој љубавни живот поставите онако како вама највише одговара. Не губите стрпљење, јер, свесни сте да је све пролазно, па и ова животна фаза. Све ће се средити када вољена особа буде иницирала озбиљан разговор.

ЗДРАВЉЕ Вртоглавица.


ВАГА (23.9 - 22.10)

ПОСАО Ово је сегмент вашег живота који, ових дана, не цвета. То не изненађује будући да се већ неко време "гомила" тешка енергија и ви то осећате. Крај недеље доноси озбиљан стрес, а уколико не будете пажљиви могуће су озбиљније компликације. Овај аспект, такође, може указати и на одлуке којима ћете утабати нову пословну стазу у будућности.

ЉУБАВ Дуго одлажете решавање неких проблема па вас накупљено незадовољство озбиљно мучи. Без обзира на то шта бисте могли да покушате, одговор вољене особе изостаје. Они који су слободни, у овом периоду, треба да задрже тај статус, у противном свако отпочињање љубавне везе није повољно.

ЗДРАВЉЕ Проблеми с стомаком.


ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

ПОСАО Никако да стигне неко решење од кога вам много тога зависи. Неки људи су вам, вероватно, подгревали лажну наду. Наоружајте се стрпљењем и некако издржите овај период јер ускоро стижу промене а с тим и решење ситуације која вас већ неко време мучи. Не замарајте се дилемом шта ће бити даље јер разрешење свега ви сада не видите.

ЉУБАВ Ни овде вам не цветају руже јер у односу с вољеном особом већ неко време егзистира притајено захлађење. Немате времена да се посветите том проблему, чини вам се да имате преча посла. Планетарни распоред на небу указује на потенцијалну ескалацију лоших односа.

ЗДРАВЉЕ Болови у синусима.


СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

ПОСАО Добро се осећате, расположење расте. Трошите новац на ситна задовољства иако би било мудрије да то одложите, бар до краја недеље када ће се ситуација битно променити. Уколико сте често на точковима, будите опрезни, нарочито за викенд. Постоји опасност и од физичких повреда па у том смислу будите пажљиви како на улици тако и на послу.

ЉУБАВ Необично вас привлачи особа с којом се срећете у радном окружеЊу. Уколико ових дана одлучите да се одважите на тајни сусрет, будите спремни на непријатна изненађења. Дакле, чувајте се скандала јер колико год будете обазриви, ваша тајна може бити откривена на шокантан начин.

ЗДРАВЉЕ Алергије.


ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

ПОСАО Мучи вас велико разочарање. Схватате да сте изложени окрутној манипулацији, нарочито од стране сарадника којима сте веровали. Безразложно паничите, заштићени сте од стране особа које се налазе на самом врху. Остале тешкоће схватите као лекцију којом учите како да одвојите битно од небитног и сложите сопствене приоритете који су једино важни.

ЉУБАВ Данима уживате у планирању будућности, али, чини се да заборављате да су планови такве врсте нереални све док у томе не учествује и друга страна. Како недеља одмиче тензија између вашег партнера и вас расте. Избегавајте дискусије јер могу пасти тешке речи с обе стране.

ЗДРАВЉЕ Болови у леђима.


ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

ПОСАО Повољан период за проналажење посла. Планетарни аспекти обећавају добар исход уколико средином недеље направите искорак из досадашње рутине. То може бити похађање неког курса или покретање пројекта. Ипак, било би добро да будете и опрезни, нарочито уколико баратате документима и папирима. Могуће су грешке и превиди.

ЉУБАВ Шта год урадили и како год се поставили, ових дана, ви сте сумљиво лице. У светлу тога, ради превентиве, осигурајте сва поља где сте нешто прикрили јер постоји велика шанса да будете откривени. Пазите коме се поверавате, један од пријатеља може вас, без лоше намере, издати.

ЗДРАВЉЕ Несаница.


РИБЕ (20.2 - 20.3)

ПОСАО Много тога сте започели, на више страна мањи пројекти који вам се, сваки за себе, много допадају. Сва је прилика да сте расплинули своју креативну енергију па вам је неопходан озбиљан предах. Не посустајте, све што сте до сада урадили, у наредном периоду ће се берићетно исплатити. У сваком послу постоје фазе успона и падова, па тако и код вас. За вас важи изрека: "Стрпљен спасен".

ЉУБАВ Имате осећај да не успевате да допрете до вољене особе. Без обзира на то да ли сте у вези или нисте, ових дана као да вам је то поље успавано. Уколико вам се чини да је ово затишје пред буру, у праву сте. Најбољи савет за вас је да приштедите енергију и сачекате повољне дане.

ЗДРАВЉЕ Чувајте се прехладе.