ОВАН (21.3 - 20.4)

Посао Пазите да вас амбиције не заслепе потребама из личног живота. Другим речима, можда сте у ситуацији да урадите нешто јако добро за себе и своји каријеру, али потреба да обезбедите угодност члановима породице може проузроковати прецењивање ваших тренутних капацитета. Иако сте у позицији да направите позитиван помак у свему, прихватите чињеницу да ће добар део онога што ових дана креирате остати заробљен у времену некаквим отказивањем и одлагањем од стране људи који о томе одлучују.

Љубав Оптимистични сте и зрачите позитивном енергијом. Добар је тренутак да поставите циљеве, јер ћете до њих с лакоћом доћи. Ипак, будите умерени у очекивањима, јер вољена особа може показати дозу нестрпљења и неразумевања. Из неког разлога, позвани сте да помогнете и стрпљиво сачекате да се проблеми вашег партнера некако разреше. Чини се да су проблеми с којима се суочавате решиви једино новцем.

Здравље Болови у леђима.


БИК (21.4 - 21.5)

Посао Могући су неочекивани трошкови. Уздрмане су вам све вредности, али то не узимајте превише за озбиљно, у питању је само кратка фаза током које морате да схватите да у животу постоји нешто више од новца. До краја овог периода проналазите адекватно решење и пређашњу кризу претачете у малу победу којом, уствари, добијате прилику да помогнете и другим људима који су се нашли у сличној невољи. Осим тога, у овом периоду је извесно потписивање важног уговора који битно утиче на ваш статус и каријеру.

Љубав Нејасна ситуација на емотивном плану. Околности вас наводе да се до бесвести ангажујете око свега, а ако бисте били искрени, схватили бисте да за додатним трудом нема потребе. Ваша пожртвованост није препозната, па је пожељно да се на време зауставите како не бисте, на крају, били повређени. Некима у овом периоду предстоји решавање озбиљних проблема у брачним или љубавном односима.

Здравље Пазите се вируса.


БЛИЗАНЦИ (22.5 - 21.6)

Посао Прави је тренутак да своје жеље и планове спроведете у дела. Много комуникације и интеракције с људима из окружења, а најпре с пријатељима с којима пословно сарађујете. Можда ћете доћи у искушење да се уплетете у неке закулисне радње, верујући да је то једини начин да досегнете циљ који сте зацртали. Будите опрезни и два пута проверите сваку информацију како не бисте склизнули изван закона. Некима од вас, у овом периоду, прете казне и проблеми са званичним лицима.

Љубав Однос с вољеном особом је тежак. Из неког разлога приморани сте да се повучете и дозволите да се ствари одвијају саме од себе. Уколико бисте иницирали разговор, не бисте сазнали праву истину, али не због тога што вас партнер лаже већ зато што ни он не зна праве одговоре. Они који су слободни, у овом периоду могу упасти у искушење да обнове стару љубавну везу.

Здравље Чувајте грло.

РАК (22.6 - 22.7)

Посао Под великим сте притиском, осећате се преоптерећено. Обузима вас нестрпљење, а то може да ескалира на погрешном месту. Водите рачуна, за вас је почео период током кога најмањи неспоразум са сарадницима може да прерасте у озбиљан сукоб после чега нема повратка. Иако сте под стресом, истовремено сте пуни себе, а то вас може навести да прецените сопствене способности. Пажљиво одлучујте, на себе преузимајте само послове које с лакоћом и без одлагања можете да завршите.

Љубав Ово је поље вашег живота који вас секира. Бавите се темама које се односе на будућност, али никако да пронађете решење којим бисте установили шта су вам заједнички циљеви. Позитиван помак стиже средином периода, али ни тада нећете у потпуности разрешити све различитости око којих се спорите с вољеном особом. Можда ће све доћи на своје место када будете попустили и прихватили компромис који је вама, тренутно, неприхватљив.

Здравље Контролишите крвни притисак.


ЛАВ (23.7 - 22.8)

Посао Околности вас наводе да све интензивније размишљате о томе да ли је за вас боље да каријеру наставите самостално или да радите за неког другог. Ово је период када ћете доспети у центар пажње и највероватније ћете се веома поносити својом позицијом. Крај јесени и почетак зиме представља период током кога морате додатну креативну енергију да уложите како бисте одговорили на све пословне изазове који се постављају испред вас. Будите спремни на велики труд, али потом и на успехе.

Љубав Стичете нове увиде, па постајете свесни свих проблема који постоје у вашем љубавном животу. Огромна неодлучност развија у вама силну тензију која прети да експлодира ка недужним особама. Вашем партнеру у овом периоду не цветају руже, па због тога немојте да очекујете бескрајно стрпљење и толеранцију с његове стране. Уколико ваш хороскоп то потврђује, ово је период током кога је могућ неочекивани преокрет у вези, а можда и раскид.

Здравље Болови у леђима.


ДЕВИЦА (23.8 - 22.9)

Посао Желите да промените све из корена. Ипак, свесни сте последица таквих одлука, па на неки начин све игноришете. Потискивање незадовољстава на пословном плану може проузроковати озбиљне сметње, нарочито у односу са сарадницима, јер они осећају да сте ментално одсутни. Све то заједно може бити узрок ваших озбиљних грешака у раду, а то би вам још више закомпликовало ионако непријатну атмосферу на послу. Не губите стрпљење, све је пролазно, па и ова фаза која јесте непријатна али није трајна.

Љубав Сву своју енергију трошите на посао, па за вољену особу остају мрвице слободног времена које, пак, не користите максимално. Раскорак у очекивањима може произвести лошу комуникацију, због чега бисте пропустили важне тренутке које никада више нећете надокнадити. Будите пажљиви у комуникацији, нарочито путем порука, извесни су неспоразуми које, ако се догоде, нећете лако превазићи.

Здравље Болови у синусима.

ВАГА (23.9 - 22.10)

Посао Склони сте ризичним потезима, нарочито уколико мешате љубав и посао. Непријатна дешавања у радном окружењу захтевају од вас да превазиђете сопствена ограничења и савладате нове начине функционисања. Планетарни аспекти указују на то да вам се, упркос потешкоћама, отвара могућност да остварите нове увиде који ће вас убудуће одвести на сасвим нову путању. Ако ово савладате сада, награда стиже убрзо, а паралелно с тим ће се и финансијска ситуација битно поправити.

Љубав Вољена особа има слуха за ваше потребе, чини вам се као да вас познаје боље него ви сами себе. У овом периоду љубав добија на интензитету, чак ћете се осећати помало и заробљено. У вашој природи је потреба да контролишете све, па превелика динамика у љубавним односима може постати пренапорна. Ако се опустите и дозволите другој страни да преузме иницијативу можда откријете сву лепоту у односу у којем неко други носи одговорност за све.

Здравље Осетљив вратни део кичме.


ШКОРПИЈА (23.10 - 22.11)

Посао Интелектуално сте прилично оштри и сконцентрисани. Имате снажне ставове и мишљења који се разликују од ставова других људи, па то може бити узрок бурних дискусија и расправа. Пуни сте идеја и спремни да их, без одлагања, спроведете у дело. Неки од вас ће у овом периоду донети важну одлуку која се тиче професије и каријере. С обзиром на то да, генерално, период није идеалан за велике потезе, будите опрезни у планирању. Нешто од ваших очекивања неће бити оствариво на начин који сте планирали.

Љубав Усредсређени сте на необавезна дружења са људима с којима вас везује љубав према уживању. У том амбијенту партнерски план трпи, као да вам је више стало до околине него до вољене особе. Уколико не будете паметно избалансирали овакву планетарну прерасподелу енергије, друга страна може ваше чудно понашање погрешно да протумачи, а затим и да повуче потезе због којих ће вам касније бити жао.

Здравље Чувајте се повреда.


СТРЕЛАЦ (23.11 - 21.12)

Посао Проблеми из прошлости изгледају много тежи него што то заиста јесу. Налазите се у вакууму, са свих страна сте под некаквим невидљивим притиском који не можете да објасните, али га интензивно осећате. То јесте пролазна фаза, али морате се наоружати стрпљењем јер ће све потрајати дуже него што очекујете. Изразито деструктивни аспекти указују на могуће компликације у свему у чему бисте ви преузели вођство и иницијативу. Најбоље је да се неко време повучете и стрпљиво сведете сва очекивања на минимум.

Љубав Окренути сте прошлости. Било да је у питању стара љубав или однос са садашњом вољеном особом који је потребно редефинисати, како год, бавите се нечим што је давно завршено. У случају да сте у тајној љубавној вези, ових дана могуће су компликације и неочекивани раскид. Ако сте слободни, пред вама је кратка љубавна авантура која ће се завршити брже него што је започела. Најлепши сегмент вашег живота ових дана је породица, па се држите ње.

Здравље Чувајте плућа.

ЈАРАЦ (22.12 - 20.1)

Посао Комуникација са другим људима ће у наредном периоду ићи веома добро. Можете учествовати у важним дискусијама и изненадити себе колико сте у стању да парирате свима, чак и особама које су квалификованије од вас. Међутим, све то није довољно да бисте избегли велики притисак који вам стиже од стране претпостављених лица. Велика тензија изазива потребу за променом, али у овом тренутку вам је то недостижно. Како год се поставили, пред вама је енергетски пад изазван немогућношћу да нешто конкретно предузмете.

Љубав Главна тема у вашем љубавном животу је нешто што је апстрактно јер није до краја изречено, било да то долази с ваше или партнерове стране. Некима ће овај период донети болна сазнања, а некима откривање тајни за које су мислили да су сигурне. Емотивна збуњеност и потреба за упознавањем нових људи одличне су предиспозиције за љубавну авантуру или везу која непланирано и изненада почиње, али се на исти начин и завршава.

Здравље Костобоља.


ВОДОЛИЈА (21.1 - 19.2)

Посао Можете се осетити превише изложено, али то је нереално. Чак и ако вас, ових дана, неко процењује, то не мора обавезно да значи и да ћете бити критиковани. Период је повољан за учење нечег новог што до сада нисте радили, али одмах урачунајте и непланиране трошкове везане за то. Осим тога, уколико сте послом везани за саобраћај и комуникацију, будите спремни на неочекиване трошкове и штете које сте својом несмотреношћу сами изазвали.

Љубав Већа активност у оквиру породице и дома. Брзи приливи и одливи новца појачавају нервозу, склони сте наглим одлукама, па чак и одбацивању вољених особа. Унутрашње незадовољство не каналишете на прави начин, постајете превише импулсивни и деструктивни. Нервозу избаците из себе на конструктивне начине. Можда је право време за реновирање, како куће/дома тако и односа које гајите унутар њих.

Здравље Проблеми са желуцем.


РИБЕ (20.2 - 20.3)

Посао Осећате се сјајно, имате моћ да привучете људе ка себи. Током овог периода предстоји вам озбиљно самопотврђивање и то без нарочитог труда. Довољно је да се опустите и препустите. Дакле, какви сте, такви сте, време је за мале победе које стижу баш вама. Ако у себи имате потенцијал да постанете вођа или руководилац, сада је време да ка томе кренете пуним темпом. С новцем будите опрезни. Пре него што се упустите у шопинг, исплатите све заостале трошкове како бисте избегли непријатна изненађења.

Љубав На неки начин, приморани сте да рационално сагледате све околности иако ништа није чисто и јасно. Наиме, осећате да немате све информације о особи до које вам је стало, а с друге стране, прихватате половичан љубавни однос јер вам то, из неког разлога, одговара. Љубав зачињена интересним мотивима за вас може бити пренапорна, па до краја овог периода можете од свега и да одустанете.

Здравље Малаксалост.