Хороскоп

Аутор: Astrolog Suzana Ban / 064 13 66 88 5 / www.astrosvastara.com
За 22.10.2018.
 • Ован

  Пажња је усмерена на проблематичну ситуацију која се одвија у кругу ваше породице. Кулминација стиже током поподнева јер ће наступити присилне промене, уколико их ви до тада сами, добровољно, не спроведете.

 • Бик

  Осећате да вас неко угрожава. Победа је могућа уз велику борбу уколико будете довољно истрајни. Многи ће у овом периоду на послу осетити повећану тензију, као резултат неких промена које се одвијају унутар фирме у којој сте ангажовани.

 • Близанци

  Транзити вам доносе шансу да своје идеје, које су до сада биле несхваћене, коначно презентујете на прихватљив начин и добијете подршку колега од којих сте то најмање очекивали. Осим тога, будите опрезни у саобраћају.

 • Рак

  Партнер вас провоцира и искушава. Ако одреагујете превише жустро, може вам у афекту излетети нешто што сте желели да прећутите. Будите одмерени да се веза не би завршила раскидом, нарочито ако скривате нешто што вољена особа не сме да сазна.

 • Лав

  Пред вама је дан током ког ћете се борити између тога да будете покорни и свима по вољи и потребе да жучно реагујете, подстакнути критикама које бисте радо упутили другима. Резултат свега је велики умор који ће вас, током вечери, савладати.

 • Девица

  Приморани сте да сате проведете у кругу људи који вам не указују поштовање које ви мислите да заслужујете. Њихово игнорисање није злонамерно, реч је о особама чији интереси немају додира с вашим па тако нисте занимљиви ни да вас процењују.

 • Вага

  Стављате ружичасте наочаре и дозвољавате себи да утонете у царство маште и снова. Погрешно тумачите љубазност једне особе која вам својим благонаклоним понашањем шаље сигнал да вас поштује, а ви верујете да су у питању љубавни сигнали.

 • Шкорпија

  Вишак слободног времена вам даје простора да се у себи преиспитујете да ли је пут којим идете баш прави. Потреба за променом не долази због реално лоше ситуације, већ су у питању много дубљи механизми које, тренутно, не можете да сагледате.

 • Стрелац

  Вашим проблемима се назире крај. То мало жара који је остао у вама након периода који је иза вас биће довољно да се поново покренете. Искористите данашњи предах, темељно припремите терен за период који је пред вама.

 • Јарац

  Могући су потези који ће из корена променити ваш професионални пут. Уколико размишљате о новчаним позајмицама, најбоље је да одустанете јер ће вас након потписивања уговора сачекати непријатна клаузула коју нисте приметили на време.

 • Водолија

  Ако сте у зачетку новог пројекта, овај дан вам може донети могућност да једну фазу приведете крају. Упркос томе што сте много очекивали и својим превеликим амбицијама ометали реализацију, сада пристајете на компромис и настављате даље.

 • Рибе

  У вама озбиљно расте тензија јер се суочавате с великим изазовима које морате решите. Одлично функционишете под притиском, али оног часа када ствари доведете до краја, следи вам осетан енергетски пад, што може оставити трага на здравље.

Прикажи 10 вести Прикажи све вести

Да ли планирате да се вакцинишете против грипа?

Курсна листа

22.10.2018
118.13 118.84 -0.04
102.93 103.55 -0.52
134.07 134.88 -0.14
102.60 103.22 -0.48

Комплетна курсна листа