U subotu, 9. marta, kompanija Okov je svečano otvorila svoj prvi prodajni centar u Beogradu, na Bežanijskoj kosi, koji u ponudi ima apsolutno sve za radionicu, baštu i domaćinstvo.

Na gotovo 10.000 kvadratnih metara, kupcima se nudi preko 40.000 različitih artikala od domaćih i inostranih dobavljača.

Nakon zaokruživanja teritorije Crne Gore sa 15 savremenih maloprodajnih objekata, odlučili smo se za širenje tržišta, a prvi logičan korak bio je, naravno, Beograd. Kupovina i opremanje objekta u kojem se nalazimo predstavljaju ubedljivo najveću investiciju u istoriji Okova. Zato ćemo dati sve od sebe da Okov centar na Bežanijskoj kosi postane omiljeno mesto svih Beograđana, i siguran sam da ćemo opravdati i prevazići vaša očekivanja u pogledu širine asortimana i kvaliteta proizvoda, profesionalne i srdačne usluge, ali i cena“, izjavio je vlasnik i generalni direktor Okova, Gojko Bajović.

Otvaranje Okov prodajnog centra je izazvalo ogromno interesovanje Beograđana, ali i njihovo zadovoljstvo bogatom ponudom i više nego pristupačnim cenama. Za sve posetioce tokom dva dana vikenda je važio popust od 15% na celi asortiman, a mnogi su dobili i vredne poklone.

U Okovu je zaposleno 80 građana Beograda, a iz ove kompanije su najavili da će u narednom periodu otvoriti i prodajne centre u ostalim gradovima Srbije, te da je ovo samo početak ekspanzije ovog maloprodajnog lanca.

Uskoro će biće dostupan i webshop za poručivanje proizvoda, koji će omogućiti svima koji nisu u blizini Beograda ili koji nemaju vremena da odu lično u trgovinu, da sve završe putem interneta. Ponuda na Okov webshop-u će svakodnevno biti dopunjavana najinteresantnijim proizvodima iz prodajnog centra. Osim prednosti online naručivanja i dostave na kućnu adresu, potrošači će imati pristup i specijalnim popustima koji će važiti samo za porudžbe na webshop-u.

(PR)