GRADSKA opština Palilula organizovala je u subotu besplatno krstarenje za penzionere sa teritorije opštine, a tom prilikom najstariji Palilulci imali su priliku da uživaju u plovidbi Savom i Dunavom.

Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić tom prilikom rekao je da će Opština tokom septembra i oktobra organizovati krstarenje za penzionere i ujedno se zahvalio svima koji su došli.

"Danas je Opština organizovala prelepu akciju za najstarije sugrađane. Zajedno sa njima uživaćemo u lepom vremenu, gledati naš grad sa reka, družićemo se, a ujedno i razgovarati i slušati njihove predloge i sugestije šta je još potrebno uraditi na našoj opštini", istakao je Jovičić.

Kako kaže, to će biti prilika da i najstariji vide koliko se u Beogradu radi i gradi.

"Na svakom koraku vidimo kranove i gradilišta, to su impresije i ovih ljudi. Oni će nam na pravi način dati smernice jer imaju potrebno iskustvo, a mi energiju, da sprovedemo ono što smo zacrtali u delo. Takođe, biće prilike da osmislimo kvalitetan sadržaj za najstarije i tokom predstojećeg zimskog perioda", poručio je predsednik opštine Palilula.