Ekipe "Vodovoda" izvodiće planirane radove na ispiranju mreže na opštinama Novi Beograd i Surčin do subote, 9. novembra.

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22.00 do 6.00 osetiće potrošači u blokovima 44 i 45 i naselju Dr Ivan Ribar (ponedeljak na utorak), blokovima 61, 62 i 63, Gandijevoj ulici u Bloku 64 (utorak na sredu), naseljima Surčin, Dobanovci, Ugrinovci i Grmovac (sreda na četvrtak), naselju Bežanijska kosa, Mesna zajednica 3, potez od naselja Surčin do raskrsnice za Bečmen i Jakovo, potez od raskrsnice ka naseljima Bečmen i Petročić (četvrtak na petak), potez od raskrsnice za Bečmen i Jakovo ka naseljima Jakovo, Boljevci i Progar (petak na subotu). U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode.


PROČITAJTE JOŠ: Urgentni centar ponovo radi, otklonjen kvar


U opštinama Barajevo i Lazarevac, u ponedeljak od 9.00 do 22.00, bez vode će biti potrošači u naseljima Vranić, Baljevac, Vrbovno i Stepojevac. Na opštini Zvezdara, u utorak od 8.00 do 20.00, bez česmovače će biti potrošači u Kapetana Miloša Žunjića, Rudija Čajaveca i Miroslava Krleže (od Koste Nađa do Samjuela Beketa).