Francuski klavirski trio "Remi Panosjan" nastupiće u Kombank Dvorani 24. oktobra s početkom u 20 sati. Francuski trio nastupiće pred beogradskom publikom prvi put, dok su pre dve godine nastupali u Novom Sadu i Nišu.

Muzičko putešestvije mladih pijanista počinje 2009. godine kada Remi Panosjan osniva trio, iz prijateljstva započinjući saradnju sa kontrabasistom Maksimom Delporeom i bubnjarem Frederikom Petipreom. Već posle dve godine, izlazi njihov album "Add fiction", kojim osvajaju međunarodnu kritiku i publiku.

Trio je francuska radio-stanica „TSF Jazz“ proglasila 2011. za otkriće godine i bio je pozvan da nastupi u pariskoj Olimpiji na večeri pod nazivom „Ti i noć i muzika“.

Već tokom prve četiri godine trio je održao preko 200 koncerata u Francuskoj, Brazilu Nemačkoj, Venecueli, Portugalu, Belgiji. Ostvario je čak pet turneja po Aziji, s preko 90 koncerata na džez festivalima širom sveta.

Drugi album "BBANG" izlazi 2013. godine i predstavljen je publici širom sveta - u Kanadi na džez festivalima u Otavi, Montrealu, Vankuveru, u Evropi na londonskom „Sunfest“, pariskom džez festivalu „New Morning“, i „Enjoy“ u Nemačkoj, kao i po Aziji, u Južnoj Koreji, Kini i Japanu. Od tada pa do danas – njihova muzička avantura ne prestaje.

Karte su u prodaji na blagajnama Kombank dvorane.