MLADA pravnica Marija Čajetinac (33),stradala u stravičnom udesu kod Jagodine biće sahranjena na lokalnom groblju u rodnom Dublju kod Trstenika.

Do trsteničkog kraja počele su da pristižu dramatične vesti o pogibiji sugrađanke. Kako nezvanično saznajemo, priča se da je u kolima “folcvagen-polo” za čijim je volanom bila Marija, bio je i njen pas. Kućni ljubimac, na žalost, u opštem metežu nije pronađen.

Pročitajte još - U stravičnom sudaru na auto-putu poginula i sudija Apelacionog suda!

-Govori se da je možda pas iskočio, svi se nadamo da tako jeste – govori nezvanično izvor “Novosti”. - Marija se vraćala iz Beograda u pravcu Niša. Obavljala je, koliko se može čuti, poslove za očevu firmu “Elektron”.

Kako su “Novosti” već objavile, tragične vesti sa auto-puta teško su primljene u selu Dublje, na oko 10 kilometara od Trstenika, nadomak Vrnjačke Banje. Meštani sela i rođaci posvedočili su da je reč o divnoj devojci, koja je završila Pravni fakultet, zaposlila se i radila u firmi svog oca, Milivoja Čajetinca. Vredna porodica Čajetinac se od 1983.godine bavi proizvodnjom mlinova za žitarice i kamenja za mlevenje, kao i složenim procesnim tehnologijama.

Pročitajte još - POGLEDAJTE: Ostaci smrskanih vozila u obe trake, stradalo petoro srpskih i dva makedonska državljanina (FOTO / VIDEO)

Kako saznajemo, brojna rodbina, prijatelj i poznanici oprostiće se od tragično poginule mlade žene najpre u porodičnoj kući, gde je zakazano opelo u četvrtak u 13 sati.