KRUŠEVAC - Do zadnjeg časa Kruševljani su se nadali da će njihov sugrađanin Nenad Stefanović(42) biti jači od posledica teškog povređivanja u saobraćajnoj nesreći koja se u utorak dogodila na auto-putu kod Jagodine. Na žalost, Kruševljanin je postao osma žrtva iz dva stravična udesa.

Užasna vest stigla je jutro nakon što je Stefanović zbog ozbiljnosti stanja prebačen iz Opšte bolnice u Ćupriji, do Kliničkog centra Niš.

-Reč je o pacijentu koji je primljen na Odeljenje intenzivne nege u izuzetnom teškom stanju, bez svesti, nekomunikativan, sa politraumama-saopšteno je u KC Niš, gde su lekari i medicinsko osoblje uložili nadljudski napor kako bi spasili mladog čoveka.

PROČITAJTE JOŠ - LANČANI SUDARI KOD JAGODINE: Sedmoro mrtvih u krvavoj magli

Članovi porodice bez duše su doleteli još do ćuprijske bolnice kada su čuli kada su čuli za nesreću na auto-putu, kada su shvatili kako je prekinut Nenadov put za Beograd. Nakon nekoliko sati zbrinjavanja u Ćupriji, doneta je odluka o transportu, sa dubokom verom da će niški lekari izvesti više od čuda.

- Na žalost, povrede su pobedile i svi su u šoku što takvog čoveka više nema - ispričali su nam poznanici Nenada Stefanovića. - Neša je bio divan suprug, otac dvoje dečice. Bio je veliki prijatelj, sjajan radnik. Pravi porodičan čovek. Verovao je u Boga, bio je ispravan u svakom smislu.

PROČITAJTE JOŠ - PAS PREŽIVEO TRAGEDIJU KOD JAGODINE: Potraga za ljubimcem žene koja je nastradala u užasnoj nesreći

Pokojni Nenad je dugo radio u “Filip Morisu”, a iza njega je i aktivna sportska karijera. Voleo je borilačke sporotove, trenirao je kung-fu, karate, a u svojoj svestranosti, bio je i zaljubljenih u padobranstvo. Koliko je bio izuzetan i smeran čovek, dovoljno govori i podatak da se njegovo ime posle tragedije i na molbu vernika- Kruševljana, spominjalo u molitvama monaha u čuvenom Manastira Svetog Luke u Bošnjanu kod Varvarina, gde je Stefanović često odlazio.