ZBOG sumnje da su proteklog vikenda upali u klub "Komitet" u beogradskoj Beton hali, policija je danas privela dvojicu osumnjičenih - Marka Čičkovića (24) i Predraga Košprdića (25). Pre nekoliko dana zbog istog događaja uhapšen je Miloš Hrkman (25), kojem je po nalogu Prvog tužilaštva određen pritvor do 30 dana.

Svima se na teret stavlja nasilničko ponašanje. Policija je identifikovala sve učesnike napada i intenzivno traga za njima. A kako saznajemo, svi su iz navijačkog "miljea" i bliski su sa Veljkom Belivukom, poznatim kao Velja Nevolja.


PROČITAJTE JOŠ: ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK IZ BETON HALE: Noćni provod se pretvorio u horor, devojke vrište posle tutnjave huligana koji su demolirali lokal (Video/Foto)

Kako je danas saopšteno, protiv Čičkovića će biti podneta i krivična prijava zbog sumnje da je izvršio i krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Naime, prilikom hapšenja, u vozilu "pežo" u kojem je bio, pronađeno je 20 grama kokaina, koji je bio upakovan u više kesica. Za isto delo prijava će biti podneta i protiv M. P. (37), koji je sa Čičkovićem bio u automobilu. Sva trojica osumnjičenih će nakon zadržavanja od 48 sati biti privedeni na saslušanje u nadležno tužilaštvo.

Prema informacijama koje smo dobili, svi uhapšeni se bave obezbeđivanjem u više beogradskih lokala. Među onima za kojima se trenutno traga je više osoba koje su povezane sa Veljkom Belivukom, zvanim Velja Nevolja, koji je u maju ove godine prvostepenom presudom oslobođen optužbe da je pomagao u ubistvu Vlastimira Miloševića prošle godine na tramvajskim šinama u Ulici kraljice Marije. Belivuk je pravosnažno osuđen na godinu dana kućnog zatvora zbog incidenta ispred stadiona Partizana, kada je pretučeno obezbeđenje Miloša Vazure, direktora ovog kluba. Presuda je doneta nakon što je sa tužilaštvom sklopio sporazum o priznavanju krivice.


PROČITAJTE JOŠ:
Napad u "Komitetu": Osumnjičenom 30 dana pritvora

DEPORTACIJA

OSUMNjIČENI Predrag Košprdić, koji je iz Iriga i Rumljanin Miloš Hrkman bili su učesnici masovne tuče navijača u Prnjavoru u Republici Srpskoj, 2016. godine. Oni su nakon privođenja deportovani u Srbiju.