U NOĆI između subote i nedelje, dvadesetčetvorogodišnji N. S. i njegov otac D. S. (51), kako se sumnja, kolima su namerno udarili četrdesetdvogodišnjeg muškarca, a zatim su ga pretukli šipkama. Nakon toga se na meti našao i M. Đ., ali je on uspeo da pobegne u pekaru. Kako nam je potvrđeno, svemu je prethodio incident u kafiću "Plato 017", koji je u Vranju poznatiji kao Gajba. Tada su četiri osobe, navodno, pretukle N. S.

Prema informacijama iz policije, sumnja se da su M. Đ., 42-godišnji, 24-godišnji i 21-godišnji muškarac, 13. oktobra ove godine u jednom kafiću u Vranju, nakon kraće rasprave fizički napali N. S. (24). Polomili su mu nos, nanevši mu teške telesne povrede. Mladić je otišao kući, a zatim je sa ocem seo u "ford" i zajedno su krenuli u grad. Kada su spazili jednog od "batinaša" udarili su ga kolima i pretukli, dok je M. Đ. umakao.

Policija u Vranju saopštila je najpre da su dve osobe koje su učestvovale u tučama uhapšene, dok će protiv trojice muškaraca biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

- Uhapšeni su D. S. iz ovog grada zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje i M. Đ. (33), takođe iz Vranja, osumnjičen za krivično delo teška telesna povreda. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, policija će protiv trojice muškaraca starosti 42, 24 i 21 godinu podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda - navode u MUP.


Pročitajte još - UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Otac i sin pokosili čoveka kolima, pa ga udarali dok je ležao na zemlji! (VIDEO)U ponedeljak je uhapšen i N. S. koji će se, kako nezvanično saznajemo, braniti sa slobode zbog lošeg zdravstvenog stanja. Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, D. S. i M. Đ. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Na internetu se pojavio i snimak sa sigurnosnih kamera koji svedoči o tome kako je D. S. automobilom najpre naleteo na muškarca, a onda sa sinom nastavio da ga tuče. Sve se događalo naočigled prolaznika i zaposlenih u pekari.


RADNICE U ŠOKU

U PEKARI "Ema" u toku dana ništa nije ukazivalo na nemili događaj koji se desio tokom vikenda. Radnice koje smo zatekli u prvoj smeni, ne znaju puno detalja, ali kažu da ono što se desilo niko ne pamti. Pekara radi 24 sata, koleginice iz noćne smene su u šoku, jer se ovako nešto ne pamti u Vranju. Da zlo bude veće pekara je te večeri bila puna mušterija, neki od njih su stajali i ispred lokala i puka je sreća da nema više povređenih.