Stefan Jokić, jedan od četvorice branilaca Zorana Marjanovića komentarisao je danas anonimno pismo koje je stiglo u Palatu pravdu i koje je sudija koja vodi postupak za ubistvo Jelene Marjanović uručila svim strankama, tužiocu i odbrani.

"To pismo je glupost koja prati ceo ovaj postupak. To je pitanje za Više javno tužilaštvo da ispita ko šalje takva pisma", rekao je kratko Jokić.

Kako se moglo saznati nezvanično, u pismu se navodno pominje ime ubice, a to nije Zoran Marjanović.

U nastavku današnjeg suđenja, na pitanje sudije Jelena Škulić šta može biti razlog svega što se desilo, optuženi Zoran Marjanović je rekao da od kritičnog dana ne prođe nijedno veče da ne razmišlja o tome.

PROČITAJTE JOŠ - Šok na suđenju Zoranu Marjanoviću: U Palatu pravde stiglo anonimno pismo iz Švajcarske koje krije ime Jeleninog ubice

"Ovo govorim iz srca, ne znam šta je motiv, šta je ona kome skrivila da na tako životinjski način bude ubijena. Ona je bila jedna ženica koja se nikada ni sa kim nije posvađala, ne znam šta je motiv tog zverstva. To je učinio ili neki teški psihopata ili neko ko je bio opsednut njom", rekao je Marjanović.

On je dodao da su se divno slagali, da nikada nisu imali većih nesuglasica.

PROČITAJTE JOŠ - Zoran Marjanović svedočio u sudu: Nisam kriv za ubistvo, od početka sam targetiran da budem žrtveno jagnje

"Brak kakav sam ja imao sa Jelenom želim svima, a ono što se meni sada dešava ne želim ni najgorem neprijatelju", zaključio je.

Nastavak suđenja zakazan je za 25. decembar, kada bi kao svedoci trebalo da se pojave Zoranovi otac i majka Vladimir i Zorica, rođeni brat Miloš, njegova supruga Milica i Zoranov sin iz prvog braka Uroš.