Umesto da osudi monstruozne pretnje i uvrede upućene deci Aleksandra Vučića, Dragan Đilas je nastavio da iznosi laži i stvara atmosferu u kojoj su takve pretnje podrazumevajuće, saopštio je danas Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

„Upravo zato je jasno da nije slučajno što je Đilasova stranka na društvenoj mreži Tviter podržavala osobu koja je danas privedena zbog pretnji Vučićevoj deci, da nije slučajno što siledžije koje su pretile silovanjem premijerki i tukle predsednicu Skupštine i novinarke stoje uz njega na svim konferencijama za štampu, skupovima i tribinama, jer su laž i nasilje njegova zamena za politiku koju nema, niti je sposoban da je smisli”, kaže Jovanov.


PROČITAJTE JOŠ: Brutalan udar na Vučićevu ćerku i sina


„Zna Dragan Đilas da tu svoju politiku mržnje, nasilja i pretnji deci ne može da dobije podršku od naroda u Srbiji. Zato se i plaši izbora. Zato od njih beži, baš kao što beži i od odgovora na pitanje kako je od 74.000 evra koje je imao kada je došao na vlast, stekao 25 miliona evra kada je sa vlasti otišao”, ističe funkcioner SNS.

„Ali koliko god bežao, od istine pobeći neće. I uskoro će neke odgovore, koji se tiču podrške u narodu, vrlo jasno dobiti, a neke će, istom tom narodu, morati i sam da da, zaključio je Jovanov.

SNS JAGODINA: NE POSTOJI NIŠTA SVETO ZA TAKOZVANI SZS


Ne postoji ništa sveto za takozvani „Savez za Srbiju" - poručili su jagodinski naprednjaci.


Nakon višednevne stravične kampanje laži i obmana protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića pripadnici Đilasove interesne grupe Savez za Srbiju su pored bolesnih napada na decu predsednika još jednom šokirali gradjane Srbije deleći na društvenim mrežama i umrlicu sa likom predsednika Srbije. Ovim pokazaju da ne postoji ništa sveto i da su spremni na sve kako bi došli do vlasti i nove šanse da pljačkaju građane Srbije. Ovakav umobolni napad na ćerku i sina predsednika i umrlice koju šire po društvenim mrežama nije zabeležen u istoriji političkog života Srbije, a i svetske političke scene i stavlja u nedoumicu i najveće stručnjake da li se radi o ljudima kojima je potrebna hitna hospitalizacija ili o monstruoznoj političkoj zaslepljenosti i mržnji.


Foto: Z.Uskoković


Takođe svoju nemoć prikazuju u skrnavljenju simbola Srpske napredne stranke, tako da su po već treći put polomili i skrnavili simbole Srpske napredne stranke na tabli Gradskog odbora u Jagodini mislići možda da će takvim činom da nas zaplaše. Kada su shvatili da ih narod neće, da im rejting vrtoglavo pada dok se za Srbiju brinu sa egzotičnih letovanja, a da predsednik Vučić dobija priznanja za rad iz celog sveta i sa istoka i sa zapada, dok podiže privredu zemlje i standard gradjana Srbije koji ga u potpunosti podržavaju, Đilasovci pokazuju ovakvim napadima svoje pravo lice. Gradski odbor u Jagodini moli nadležne organe da za sve pretnje i skrnavljanja otkriju počinioce i iste procisuiraju.


Radi se o krajnje zabrinjavajućoj pojavi da politički život Srbije hoće da vode bezočni primitivci koji na sreću građana Srbije nikada neće biti u prilici da se pitaju za bilo šta, a ovakav politički program bi trebali da ponude samo sami sebi.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Jagodini na čelu sa predsednikom Nikolom Radosavljevićem pruža punu i bezrezervnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i najoštrije osuđuje ovakav neljudski čin i politički skandal društvenog šljama.


Istovremeno Gradski odbor u Jagodini moli predsednika Vučića da i dalje ostane na čelu stranke i odbrani građane Srbije od zla koje se zove - Đilas, Jeremić i Obradović.