Član Predsedništva Srpske napredne stranke Luka Petrović obratio se javnosti saopštenjem u kom ocenjuje da građani moraju biti upoznati sa zloupotrebama Marka Bastaća.


Saopštenje prenosimo u celosti:


Crnogorac Marko Bastać, po uzoru na svog šefa Dragana Đilasa godinama na najbrutalniji način zloupotrebljava svoju funkciju. Da bi naši građani shvatili dokle ide njegov bezobrazluk, moraju da budu upoznati sa nekim činjenicama.

Pored toga što su on i njegova družina opljačkali i uništili Sportski centar „Milan Gale Muškatirović“, i zadužili ga za bezmalo milion evra, pored toga što su za najobičniji logo za bazen platili neverovatnih 2.722.500 dinara što je oko 23.500 evra, Đilasova desna ruka je preko 25. maja skućila svoju užu i širu familiju i svoje saradnike.


Pa je tako platu od 30.000 dinara neto primala Bastaćeva rođena sestra Ana Bastać (udata Dimitrijević), pored toga imala je nadoknadu i u opštini Stari grad, Bastaćev rođak, Nemanja Janković isto preko ugovora na neodređeno vreme platu od 40.000 dinara, sekretar Skupštine opštine Stari grad Iva Paić platu od 85.000 dinara, njegovi odbornici Marko Mandić i Nikola Radić platu od 76.000 dinara.

Svi oni su zajedno sa svojim šefom Markom Bastaćem učestvovali u rušenju našeg grada, kao i u fašističkom paljenu knjiga od čije prodaje je novac trebao da bude usmeren za lečenje bolesnog deteta.


PROČITAJTE I: Vladanka Malović: Rujević je lažov isto kao i oni čiju politiku podržava


Ovo je samo još jedan od brojnih primera kako Đilasova desna ruka upravlja opštinom i našim novcem.


Mi ćemo se truditi da u narednom periodu naše građane upoznamo sa svim kriminalnim i protivzakonitim radnjama odlazećeg predsednika Marka Bastaća i nastavićemo, zajedno sa našim komšijama, da završimo i realizujemo sve započete i nove projekte jer će pristojna i moderna Srbija uvek pobediti.