Skoro ''iskopan'' intervju iz 2013. godine sa tvorcem serije “Breaking Bad”, Vins Giligan, dobio je novo značenje, piše IGN Adria.

U intervju za GQ Vins je progovorio šta se dogodilo sa Džesijem Pinkmanom po završetku serije. Odgovor je mračan, ali i ispunjen nadom.

"Na gledaocu je da odluči sudbinu Džesija", rekao je Giligan. " Ukoliko mene pitate, on je pobegao. Ipak, ostavio je za sobom otiske prstiju po čitavoj laboratoriji, i postoji šansa da ga nađu za dan, nedelju ili mesec dana. Najverovatnije će ga optužiti za ubistvo dva agenta Ef-bi-aja (Vins najverovatnije misli na Henka Šredera i Stivena Gomeza)", dodao je on.

PORČITAJTE JOŠ - Breaking Bad dobija film?

"Ali čak i sa takvom sudbinom, mali će se ipak dokopati Aljaske, promeniti ime i započeti život ispočetka. To svi želimo da mu se desi. On je to zaslužio", kaže tvorac serije.

Sam Brajan Kranston je potvrdio film rekavši: "Priča je odlična i smatram da ima dosta ljudi koji bi želeli da vide zaokruženu priču serije, što će sa ovim projektom dobiti. Nekoliko likova nije ispoštovano do kraja, ako mene pitate".

Snimanje filma po “Breaking Bad”, treba da započne ovog meseca, što je vest koju fanovi serije željno isčekuju.