POZNATA je Jelena Karleuša, između ostalog, i po tome što "nema dlake na jeziku", pa se juče oglasila na "Fejsbuku", izrevoltirana tekstom novog hita Edite Aradinović "Životinje", i stiha "moj geto, moje drogirano leto". Nije, doduše, JK imenom pomenula bivšu "ministarku", ali je, iz onog što je napisala na društvenoj mreži, jasno o kome je reč.

- Stop drogama - napisala je Karleuša. - U prolazu sam čula pesmu u kojoj nepoznati ženski vokal peva o drogiranom letu, i popi.dela sam. Vidim da je favorizovanje narkotika kod anonimnih pevača i hip-hop izvođača uzelo maha, zarad jeftinog senzacionalizma.

Pevačica je poručila da se kul face i pravi igrači ne drogiraju i preziru narkotike:

- Drogiraju se samo primitivci, skorojevići, seljačine i glupače bez mozga i svesti. Drogira se bagra. Na našoj sceni je gomila šljama, i njih mladi ne treba da uzimaju za ozbiljno, jer su trećerazredni seljaci i dođoši koji će trajati kratko i završiti kao raspali narkomani. Stop popularizaciji tog zla.

Samo jedan sat od ove objave, nanizalo se više od 100 komentara. Karleuša je, ipak, ubrzo odlučila da obriše post, i umesto njega, okačila je samo znak gde je precrtana reč "droge".

PROČITAJTE JOŠ - Omiljeni „snagatori“ snimaju TV seriju