Petar Strugar, Boris Milivojević, Stefan Bundalo, Slobodan Tešić, Nebojša Ljubišić, Isidora Minić, Tamara Dragičević, Bojan Perić..… samo su neka od glumačkih imena koja su učestvovala u sinhronizaciji animiranog hita "Angry Birds Film 2" koji će premijerno biti prikazan u subotu 17. avgusta u bioskopu Cineplexx 4D Delta City, sa početkom u 18 časova.

Pročitajte još: PRIČA SA VRHUNCA HIPI HOLIVUDA: Specijalna projekcija Tarantinovog filma u Kombank dvorani

Nakon toga, uslediće pretprepremijene projekcije u brojnim bioskopima, a na redovnom repertoaru svih bioskopa u Srbiji naći će se od 22. avgusta.

"Angry Birds Film 2" je ekranizacija jedne od najpopularnijih video igara svih vremena, a svoj prvi filmski uspeh ostvarila je 2016. godine kada su Petar Strugar, Boris Milivojević, Slobodan Tešić i Stefan Bundalo po prvi put pozajmili svoje glasove najdražim likovima - Crvenom, Žutom, Leonardu i Bombi i osvojili gledaoce.

Petar Strugar koji je pozajmio glas Crvenom kaže da animirani film o večnom ratu svinja i ptica nije samo akcija i zabava, iako u tome obiluje, nego i film koji u sebi sadrži mnoge životne i edukativne poruke namenjene najmlađima, ali i onima nešto starijima.

Reditelj sinhronizacije Vladimir Marković Looney ubraja iskustvo rada na filmu među zabavnija snimanja u životu.„Dobili smo toliko ludu sinhronizacmogu da obećam veselih i nasmejanih 90 minuta i deci i roditeljima. Ovo je sinhronizacija sa rekordnim brojem influensera i pevača koji su se fantastično snašli, dok glumci iz prvog dela standardno briljiraju u ulogama. Nadam se da će drugi deo biti još popularniji, jer su svi dali svoj maksimum studio Sony, studio za sinhronizaciju Livada, kao i distributer Con Film." kazao je Marković.

Rat između ptica i prasića u filmu „Angry Birds Film 2“ je iznenada prekinut sa pojavljivanjem treće, zajedničke, opasnosti. Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi da preuzeme ostrvo.

U novonastaloj situaciji, ptice i prasići moraju po prvi put da sarađuju, jer jedino udruženim snagama mogu da pobede pretnju koja im se približava.