PEVAČICA Jelena Karleuša napravila je preksinoć spektakl u etno-selu "Stanišići" kod Bijeljine, uprkos protivljenju udruženja veterana "Garda panteri", koje je, tražeći zabranu njenog nastupa, podiglo veliku prašinu.

Karleuša je iz automobila izašla u bademantilu i visokim potpeticama, a obezbeđenje je motrilo na nju u svakom trenutku. Na sceni, JK je, sasvim očekivano, bila oskudnije i vrlo seksepilno obučena. Šljašteći veš je isticao, pre svega, njen bujni dekolte, a na glavi je imala dodatak koji podseća na rimsku čeladu.

"Haos" se na nastupu desio, ali isključivo u pozitivnom smislu. Jelena je napravila sjajnu atmosferu koja je vladala do kraja večeri, a nije zabeležen ni najmanji incident.

Udruženje veterana "Garda panteri" tražilo je, podsetimo, zabranu Karleušinog nastupa, navodeći da je ona "javnim nastupima vređala Republiku Srpsku, rukovodstvo i srpske žrtve, a podržavala Majke Srebrenice".

PROČITAJTE JOŠ - Goran Karan ponovo u Kombank dvorani 06. novembra


- Poslaćemo dopis policiji da se koncert zabrani. Ne može u Republici Srpskoj nastupati neko Republiku Srpsku ne voli. Jelena Karleuša je sramota Srbije, oličenje nemorala i kiča i samim time, njen koncert nije ni po jednom osnovu društveno koristan - navelo je na fejsbuk-stranici udruženje "Garda panteri" pred Karleušin dolazak.

Foto ATA Images

Jelena je na "Instagramu" odgovorila u svom stilu:

- Kao velika slavna Srpkinja, ovozemaljka i vanzemaljka bez verskog obeležja, mogu samo da poručim mom narodu i mojim fanovima da se vidimo na koncertu, jer dobre ljude istina ne vređa, i Srbin na Srbina više nikad ne sme da ide. Stop mržnji, je**li vas kriminalci koji vas plaćaju.