Ovaj poznati holivudski par važio je za jedan od najlepših ljubavnih parova dok je bilo ljubavi između njih.


Glumica Anđelina Džoli i glumac Bred Pit privlačili su pažnju gde god bi se pojavili. Što zbog činjenice da su slavni holivudski glumci, ali i zbog toga što su važili za jedan od najlepših parova u svetu poznatih.


Upoznali su se 2004. godine na snimanju zajedničkog filma "Gospodin i gospođa Smit", a u bračnu luku uplovili su deset godina kasnije. Ali nakon samo dve godine njihovoj ljubavi je došao kraj.


Razvod je bio buran, a pitanje nasledstva nad njihovo šestoro dece često je bilo tema u medijima.


Ipak, bivši supružnici navodno su napokon ovog leta uspeli da se dogovore, pa je Bred dobio priliku da provede praznike sa njima. Slavni glumac je do tada decu viđao samo pod Anđelininim strogim nadzorom, prenosi Indeks.

PROČITAJTE JOŠ: Anđelina Džoli se zaljubila u mlađeg kolegu (VIDEO)


Inače, ovo je za nju bio treći razvod braka, a sada je o svemu progovorila u razgovoru za francuski magazin "Madam Figaro". Kako je istakla, zbog ljubavnog brodoloma je "izgubila samu sebe".


"Bilo je komplikovano, nisam mogla da prepoznam samu sebe, a ja sam, kako da kažem, postala manja, nebitna, iako to nisam pokazivala", priznala je Anđelina.


Ispričala je i da je "bila duboko, istinski tužna i povređena".


"S druge strane, bilo je zanimljivo uroniti u tu poniznost i osećaj beznačajnosti", prisetila se 44-godišnja glumica, koja smatra da je morala da otkrije kako opet da bude srećna.


"Sve te stvari se slegnu i pomognu vam da shvatite kako ste srećni što ste živi", zaključila je ona.

(b92.net)