JELENA Krunić prvo veče kada je ušla prenela je Luni Đogani informaciju kako je Sloba Radanović navodno strašno pljuje napolju, te da se nije pomirio sa Kijom Kockar, ali da nastupaju zajedno.

Nakon toga Bora Santana rekao je Luni kako je bila u šemi sa Markom Miljkovićem, na šta je ona počela da viče, udara ga, a onda i plače i urla na sav glas.

Prethodne noći, tokom pitanja gledalaca, jedno od upućenih Luni odnosilo se upravo na ove situacije, a glasilo je ovako:

- Da li te je noćas iznervirala info o Slobi koji si dobila od Jelene, pa si se zato onoliko iznervirala što je ono rekao Bora?

- Iznervirala se jesam... Nisam se ni iznervirala! To je bukvalno, ono, svaki dan neka nova. To je verovatno dok ne puknem i počnem ja da pričam umesto njega, al' nema veze. Rekla mi je, nije mi bilo svejedno, ali ovo što je bilo sa Borom palo mi je teško zato što mi je mnogo drag i napolju smo bili bliski - počela je Luna.

- Ja ništa loše nisam rekao! - prokomentarisao je Bora.

- On se meni sam napolju javio i rekao mi je da će da bude uz mene kad bude ušao ovde, jer prošle sezone nije bio. Da je bilo ko drugi tako nešto uradio mene ne bi zabolelo, rekla bih: "Da, jesam, spavala sam sa Markom", ali pošto je uradio Bora mene je jako zabolelo i zato sam tako reagovala. A, što se tiče informacije koju mi je Jelena rekla, nije me ništa iznenadilo, to nije ništa novo od gospodina. Ja ću mu samo ovom prilikom reći da mu je bolje da me uopšte više ne komentariše, jer zna da mogu svašta nešto da kažem o njemu, ali da ja nisam... - rekla je Luna i nije dovršila.

- E, to čekam! To se zove ucena! Ovo je klasična ucena! - pobesneo je Mića.

- Šta je s tobom? Što me mrziš? Prošao je rijaliti 1, nisam sa Slobom, pobedila je tvoja miljenica, ajde spusti loptu više!

- Jesam ja loš čovek?! Ajde da čujem tvoju ucenu! Šta je Sloba, gej? Hoćeš to da kažeš?! - pitao je.

- Ne - rekla je.

- Pa nema šta drugo! Šta, ajde? Nije proneverio pare iz banke, dečko dobro peva... Šta, ajde, šta? Da se nije možda drogirao? Šta to ti imaš svašta da kažeš? - pitao je Mića.

- Otkud ti znaš na šta ja mislim? - pitala je Luna.

- Ti njega guraš u problem! - vikao je Mića.

- Ja o njemu sve najlepše pričam - rekla je.

- Jesi sad rekla da imaš ti svašta da kažeš?! Pa budi ti dama, ajde! - rekao je Mića.

- Tvoja štićenica priča da je gej, a ne ja! Njoj se obrati - rekla je Luna misleći na Kiju.

- Ne, to si rekla ti!

- Ona je svim novinama rekla da je on gej! - rekla je Luna.

- Ne, to si rekla ti! Rekla si da se njih dvojica ka*aju! To si rekla ti meni! - rekao je Mića.

- Ja?! Kad?! Kako laže... - rekla je Luna.

- Ne, ne! Ja nikad ne lažem ništa, a ti stalno lažeš i stalno ucenjuješ - rekao je Mića.

- A sad si i njegov štićenik? Koliko su te platili?! - pitala je Luna.

- Ne, ne... Nit me je*u, nit me plaćaju. Ja je*em, i ja plaćam, samo da znaš! - rekao joj je Mića.

- Možda si ovu i je*ao, njega nisi - rekla je Luna.

(Telegraf.rs)