POSLE višečasovne drame i rasprave, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola uspeli su da postignu dogovor, iako je Miljana sve vreme bila sumnjičava, jer je tokom večerašnje emisije "Trenutak istine sa Zolom" dobila nekoliko puta potvrdu da njen dečko laže.

Miljana je odlučila da će ići na kiretažu i da želi da pruži šansu svom dečku, ali da će on morati da ispuni njene uslove. Prvi je da se odrekne svog honorara i da ga prepiše njoj, a zatim da promeni svoje ponašanje i da prestane da se kocka, a onda kada njen sin Željko bude još malo porastao, probaće da dobiju drugo dete. Do dogovora nisu došli lako.

- Ostavio bi me ako bih otišla na kiretažu? - krenula je da ispituje Miljana Zolu.

- Ne bih te ostavio - rekao joj je Zola.

- Pa, ostavio si me - uzvratila mu je Kulićeva.

- Jesam napolju, ali nakon kojih tvojih reči? - odgovorio je Zola.

- Pristaješ da ideš sutra sa mnom u produkciju? - upitala ga je Miljana.

PROČITAJTE JOŠ - PRESEKLA! Miljana napokon otkrila da li će roditi drugo dete, a onda oplela po ZolI! (VIDEO)

- Pristajem - odogovorio je Zola.

- Kada se budeš promenio i kada se budu stekli uslovi, kada bude Željko porastao malo, poradićemo na tome (drugom detetu) - rekla je Kulićeva.

- Okej - pristao je Čolić.

Zola je rekao da veruje Miljani i da je bolje da kod nje bude sav novac, koji će kasnije uložiti u kupovinu stana, kao i da veruje da će ona biti fer prema njemu i davati mu kada zatreba.

Njih dvoje su zatim legli zagrljeni u sobi za rehabilitaciju, a brzo nakog toga počeli su strasno da se ljube. Strastveni poljupci pretvorili su se u vrelu akciju vrlo brzo. Čim su se zavukli ispod pokrivača, krenuli su sa intimnim odnosom, menjajući poze i brzine.