Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dejan Stanković zahvalio je bivšem selektoru Radomiru Antiću "na svemu urađenom" za vreme trenerskog mandata, koji je opisao kao najlepši deo svoje reprezentativne karijere.
- Hvala Radomiru Antiću na svemu urađenom u prethodne dve godine. Mogao bih taj period da opišem i kao najlepši... u dosadašnjoj reprezentativnoj karijeri - rekao je Stanković za sajt saveza.
As Intera
- Antić je selektirao fenomenalnu grupu ljudi i igrača i izražavam zadovoljstvo što smo bili u prilici da zajedno radimo u nacionalnom timu. Ono što je postigao svakako se ne može zaboraviti, niti zaboraviti... Imali smo mnogo lepih i uspešnih trenutaka, a kao kapiten mu se zahvaljujem na saradnji - naveo je kapiten.

Novi selektor postao je Vladimir Petrović, koji je Stankoviću bio trener u Crvenoj zvezdi.
- Petrovića zaista veoma dobro poznajem. On mi je bio trener u mlađim kategorijama Zvezde i uveo me u prvi tim. Pred svima nama u reprezentaciji je doba velikih iskušenja. Cilj je jasan - plasman na Prvenstvo Evrope 2012. godine. Posle svega, ostaje nam da se odmah koncentrišemo na rad, igru i rezultate - rekao je Stanković.