Ambasador Francuske u Srbiji Frederik Mondoloni posetio je danas Crvenu zvezdu i razgovarao o pripremama za gostovanje Pari Sen Žermena u Beogradu u Ligi šampiona.


Zvezda 11. decembra čeka PSŽ u šestom kolu C grupe LŠ, a dolazak Mondolonija na stadion "Rajko Mitić" je još jedan korak u okviru priprema utakmice.

Razgovor ambasadora Francuske u Srbiji sa čelnicima Crvene zvezde protekao je u vrlo prijateljskom i vedrom duhu, što je još jedan pokazatelj odlične saradnje dva kluba, navodi se na sajtu Crvene zvezde.

"Izuzetno nam je drago što smo imali priliku da ugostimo gospodina Mondolonija i njegove saradnike. Njihova poseta je dokaz sjajne saradnje dva naroda, srpskog i francuskog, kao i dva kluba. Takođe, drago nam je što će Crvena zvezda na svom stadionu imati priliku da ugosti Pari Sen Žermen u Ligi šampiona", rekao je predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović

Mondoloni je imao priliku da na stadionu obiđe i klupski muzej.

"Drago mi je da je Crvena zvezda tamo gde i pripada i verujem da će publika u Srbiji moći da uživa u pravom spektaklu prilikom gostovanja PSŽ-a. Izuzetno mi je drago što sam obišao stadion i posetio Zvezdin muzej", rekao je Mondoloni.