DOVEDEN je bez obeštećenja iz Druge portugalske lige, a posle godinu dana i 26 postignutih golova u svim takmičenjima Partizan će od Rikarda Gomeša zaraditi više od četiri miliona evra!

Sjajni napadač crno-belih je već neko vreme na radaru prvoligaša iz Emirata El Šarža, a posle ubrzane korespondencije dva kluba ostalo je još samo da se utanače detalji vezani za obeštećenje, s obzirom na to da je reprezentativac Zelenortskih ostrva već u društvu menadžera otputovao na Bliski istok.

PROČITAJTE JOŠ: Savo Milošević: Cilj je da uđemo u Ligu Evrope, ovakve ekipe možemo i moramo da izbacimo

Prema nekim informacijama, crno-beli će od tamnoputog napadača zaraditi između četiri i pet miliona evra, a ono što je posebno dobro za Partizan u celom ovom aranžmanu je to što će obeštećenje biti isplaćeno odmah u celosti.

Pored ovog transfera sasvim je izvesno da će u Humsku stići priliv od još 1.500.000 evra, koje bi trebalo da obezbedi prodaja Svetozara Markovića grčkom Olimpijakosu. Partizan je dugo tražio milion evra više za mladog štopera, ali je s vremenom smanjio "apetite", pa je prihvaćena ponuda velikana iz Atine. Marković bi trebalo da zaduži dres kluba iz Pireja odmah po povratku iz mlade reprezentacije sa Evropskog prvenstva.

PROČITAJTE JOŠ: KVALIFIKACIJE ZA LE: Partizan ide na Ostrvo