Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da njegova ekipa protiv Bajern Minhena igrala bez straha od protivnika i da ga je na njegovom terenu "gledala u oči".

- Nije bilo velikog respekta prema protivniku, ali kao da je malo straha od neke nove greške i teške noge u nekim situacijama. Rekao sam igračima na poluvremenu da izađemo da igramo i da nije sramota izgubiti od Bajerna. Žao mi je drugog i trećeg gola... Još jedno iskustvo, gledali smo Bajern u oči. Idemo dalje, okrećemo se ostalim utakmicama - rekao je Milojević za televizuju Arena sport.

PROČITAJTE JOŠ: LAKA "TROJKA" BAJERNA: Zvezda poražena u Minhenu

Zvezda je večeras u Minhenu izgubila od Bajerna sa 3:0 u prvom kolu Grupe B Lige šampiona.

- Nijedna utakmica nije za poređenje, ali svakako u nekoj dobroj meri znači nam iskustvo od prošle godine. U prvom poluvremnu stajali smo u niskoj zoni i imali smo slabu cirkulaciju lopte koju smo želeli... Moramo te neke situacije da rešavamo malo bolje - rekao je on.

PROČITAJTE JOŠ: KRAJ: Bajern-Crvena zvezda 3:0

- Bajern ima svoj način igre, strpljivo, iz poseda i puno trčanja idu do šansi. Treći gol je nedostatak koncentracije u nadoknadi vremena, a drugi gol iz naše greške... Ali opet, bio je ovo veliki napor i takve stvari se dešavaju. Na ovom nivou je to tako. Verujem da ćemo greške već u narendom meču smanjiti na minimum - dodao je Milojević.