JUVENTUS je pobedio Bolonju (2:1), ali je grešku arbitara, koji ni pored gledanja VAR-a nisu dosudili penal za goste u 92. minutu kad je štoper "dame" Matijs de Liht očigledno igrao rukom ispred igrača protivnika, poništio harizmom Siniša Mihajlović. Jer, da Miha nije to što jeste pričalo bi o VAR-u i činjenici da su sudije pomogle domaćinu.


Trener Bolonje uprkos iscrpljenosti od hemioterapija vodio je svoj tim s klupe i bio centračna ličnost meča, doživeo je ovacije pre meča, a na kraju aplauze za prikazanu igru njegovog tima. Trener "dame" Maurisio Sari je u superlativu govorio o prijatelju.


- Drago mi je bilo da ga vidim, da popričam i da mu dam podršku. On je veliki čovek i trener, videli ste kako dobro igra Bolonja. Namučili smo se i zato je ova pobeda za nas važna - rekao je Sari.


PROČITAJTE JOŠ: MIHA PREZNOJAVAO SARIJA: Prečka, Bufon i sudije sačuvali Juventusu tri boda protiv Bolonje


I Miralem Pjanić se osvrnuo na ovacije koje je Miha dobio u Torinu.


- Bolonja je sjajan tim, jakog karaktera a ako hoćete da znate kako im to uspeva, pitajte njihovog fantastičnog učitelja Sinišu Mihajlovića - rekao je reprezentativac BiH i o golu sa distance dodao šaleći se: - NBA sezona tek počinje, a ja još uvek vežbam "trojke".


Na kraju komentar "Gazete" sve govori: Mihajlović jeste najveća snaga Bolonje...