Operacija Ognjena Kuzmića, koju je izvršio tim lekara Urgentnog centra, završena je uspešno. Sanirane su maksilofacijalne povrede koje je košarkaš zadobio u nedelju u saobraćajnoj nesreći, objavljeno je na zvaničnom sajtu Crvene zvezde u saopštenju koje prenosimo u celosti.


- KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je operacija Ognjena Kuzmića, koju je obavio tim lekara Urgentnog centra u sredu, završena uspešno.

Ovim hirurškim zahvatom otklonjene su teške maksilofacijalne povrede koje je Ognjen zadobio u nedelju u saobraćajnoj nesreći.

Ova operacija košarkaša Crvene zvezde bila je neophodna, kako bi se polomljena gornja vilica, i ostale povrede lica vratile (što je sa uspehom i urađeno) u anatomsku poziciju, čime je omogućeno da Ognjen može nesmetano da diše.

Pročitajte još  KUZMIĆ BIO ZA VOLANOM "PORŠEA": Istraga nesreće u kojoj su povređeni reprezentativac Srbije i njegov prijatelj

Ognjen Kuzmić je i dalje stabilno, nalazi se u indukovanoj komi, a njegovo lečenje i oporavak u skladu su sa planovima lekarskog tima koji vodi brigu o njemu.

KK Crvena zvezda mts nastaviće blagovremeno da obaveštava javnost o zdravstvenom stanju našeg košarkaša – stoji u saopštenju crveno-belih.

Pročitajte još ISPOVEST BOKSERA KOJI JE UČESTVOVAO U NESREĆI: Svetla su se odjednom pojavila ispred nas, iz Kuzmićevog auta se čula glasna muzika i krkljanje