Огњен Кузмић (29), кошаркаш Црвене звезде и репрезентативац Србије, тешко је повређен у саобаћајној несрећи која се догодила на путу Бањалука - Приједор када је дошло до судара "поршеа" и "BMW-а".

Прочитајте још - КУЗМИЋ СЕ ВРАЋА МЕЂУ ЦРВЕНО-БЕЛЕ: Звезда наставља да ниже потписе

Том приликом Огњен је доживео тешке повреде главе и грудног коша, и због деликатности повреда у току је његово хитно пребацивање из УКЦ Републике Српске у Београд.

Како је потврђено у ПУ Бањалука до несреће је дошло у зору око 5 часова у насељу Рамићи код Бањалуке. Осим Кузмића у "поршеу" је тешко повређен и његов сапутник Богдан Илић и обојица су превезени у Универзитетски клинички центар Републике Српске на лечење. У "BMW" су се возили Марко Миљатовић (32) и Дражен Јањанин (30) из Приједора, који су задобили лакше повреде.

Фото Д.Поздеровић


Кошаркашки клуб Црвена звезда потврдио је да је њихов играч и српски репрезентативац Огњен Кузмић тешко повређен у саобраћајној несрећи која се јутрос догодила на магистралном путу Бањалука - Приједор.

"Том приликом Огњен је доживео тешке повреде главе и грудног коша, и због деликатности повреда у току је његово хитно пребацивање у Београд. КК Црвена звезда о даљем току ситуације инфромисаће јавност када буде прикупио комплетне информације водећи рачуна о приватности Огњена Кузмића и деликатности ситуације", стоји у саопштењу клуба са Малог Калемегдана.

фото Д.Поздеровић


Према незваничним информацијама Кузмић је прије несреће био на свадби у Приједору. У повратку возили су према Бањалуци када је "порше" највјероватније прешао у леву саобраћајну траку и директно ударио у "BMW". Новинар портала "Газета.ба" је пренео речи доктора Владе Ђајића да је српски репрезентативац поломио доњу и горњу вилицу и да је тренутно у коми.На лицу места извршен је увиђај, а за то време саобраћај на тој деоници је био обустављен и нормализован је око осам часова.

Фото Приједорданас