IVANjICA - Vozača čačanskog "Autoprevoza", Radenka Pantovića (44) pretukla su u četvrtak uveče dvojica huligana na ulazu u autobusku stanicu u Arilju. Kaže da se sve dogodilo tako brzo da nije stigao da reaguje.

- Krenuo sam kao i obično iz Beograda za Ivanjicu u 21.20. Oko 1.20, prilikom skretanja na autobusku stanicu u Arilju, izleteo mi je na put jedan momak. Bilo je to tako iznenada da ga umalo nisam zgazio. Izašao sam, pitao je li lud, šta je sa njim, zapretio da ću zvati policiju. Kada sam se okrenuo da uđem u autobus, iz mraka su izletela još dvojica momaka i počela da me udaraju - priča Radenko.

Mladi huligani obasuli su ga salvom udaraca. O njihovoj silini govori rasečena usna, koju su mu u Domu zdravlja u Ivanjici morali da ušiju sa devet kopči, bolna slepoočnica, povređena rebra... Radenko je, podneo prijavu policiji, i sada čeka da se otkrije identitet njegovih napadača. Kaže da mu se za 27 godina vožnje nešto slično nije dogodilo!

NIJE PRVI PUT

RADENKOV kolega, Radojica Karaklajić, kaže da su se njemu i još nekim kolegama već događale neprijatnosti.

- Izletali su nam pred autobus mladići. A da li su bili pijani, ili drogirani, ne znam, tek nije ovo prvi problem te vrste - kazuje Karaklajić. Ogorčen je i zabrinut za bezbednost kao i ostali vozači "Autoprevoza".